La FEHT organitza una nova edició de la Jornada ‘Treballa al Turisme’

Un any més, i amb la finalitat d’apropar el sector turístic als professionals, la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) organitza la Jornada “Treballa al Turisme”, un punt de trobada d’empreses turístiques que cerquen personal per a la temporada estival.

Les Jornades “Treballa al Turisme” són una iniciativa organitzada per la FEHT que permet a les persones interessades a treballar al sector turístic conèixer a diverses empreses de la província en un mateix espai i al mateix temps. Aquest any com a novetat, es presenta en paral·lel la I Jornada de “Treballa al Turisme” a les Terres de l’Ebre. Eduard Farriol, president de la FEHT, confirma que “aquest any tornem més forts que mai. Després de l’èxit que van tenir les dues edicions anteriors, hem volgut tornar aquest any amb dues jornades paral·leles que permetran a més persones i a més empreses, d’arreu de la província, establir nexes d’unió professionals”.

En aquestes jornades estaran presents al voltant de 50 empreses del sector hoteler, càmpings, apartaments i restauració, amb presència per tot el territori –Salou, Cambrils, Vila-seca, Tarragona, Terres de l’Ebre…- a més de PortAventura World.

Per tant, les jornades “Treballa al Turisme” s’estructuraran de la següent forma:

La III edició de la Jornada Treballa al Turisme, s’ha programat el dijous dia 5 de març, a l’OH!TELS LA HACIENDA, situat a La Pineda, Vila-seca (Plaça de la Unió Europea, 1. 43481). Una setmana després, el dia 12 de març, se celebrarà la I jornada “Treballa al turisme” a les Terres de l’Ebre. Aquesta estarà ubicada a l’Espai Ebre Km 0, a Amposta (Av. Sant Jaume, 42-52. 43870).

Ambdues jornades estaran obertes de les 9 del matí fins a les 3 de la tarda i oferirà als aspirants l’opció de conèixer les empreses, lliurar els seus currículums, entrevistar-se amb els caps de Recursos Humans, i també la possibilitat de poder trobar feina en un sector dinàmic, innovador i en constant canvi i creixement.

Aquestes jornades estan destinades, tant a estudiants relacionats amb el món del turisme, com a persones amb qualsevol mena de perfil professional que estiguin interessades a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments, com ara: manteniment tècnic, jardineria, animació, recepció, cuina, sala, pisos, seguretat, cambrers, socorrisme, etc.

Per participar en qualsevol de les dues jornades de “Treballa al Turisme”, els interessats s’han d’inscriure prèviament a través del web: www.feht-turisme.org/treballa-al-turisme

Leave a comment

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)