La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) és una entitat sense ànim de lucre que representa els interessos de l’empresariat turístic de la província de Tarragona. Dins d’ella hi ha integrades les entitats i associacions privades que conformen el sector de l’hostaleria, el turisme i les activitats d’oci de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. El principal objectiu de la FEHT és satisfer les necessitats dels professionals i les empreses d’aquests sectors, així com dinamitzar l’àmplia i variada oferta d’allotjament existent en aquesta demarcació a través d’una representativitat cohesionada.

La FEHT també treballa per a la defensa, millora, estudi i foment de les empreses afiliades i el seu entorn; i en la realització de qualsevol activitat necessària per promoure el sector turístic a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Aquesta acció comercial s’executa en una sinergia exemplar entre el teixit empresarial i el sector públic, més concretament amb els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada i els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca, un fet que representa una col·laboració única a Catalunya.

La funció de la FEHT també consisteix a donar suport a la millora de la qualitat i del servei que es pot oferir al nostre destí. Per aquest motiu, l’entitat organitza interessants cursos de formació amb la finalitat d’elevar la motivació i millorar els talents, capacitats i coneixements dels professionals.

La FEHT disposa de la màxima representativitat del sector, amb la finalitat de poder tenir un pes específic a l’hora de negociar amb les administracions; potenciar l’arribada de turisme a través de plans turístics anuals de promoció; treballar per un turisme de qualitat amb el foment d’esdeveniments esportius i familiars i evitar, d’aquesta forma, activitats turístiques que promoguin l’incivisme a la nostra demarcació. Així mateix, fomenta la innovació en el sector turístic, per tal de cercar noves fórmules i estratègies que ajudin a desestacionalitzar la temporada turística.

La FEHT integra les següents organitzacions professionals:
L’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre
L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre.
L’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre (ATT).
L’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada.
PortAventura World és soci de la FEHT com a empresa turística estratègica de la zona.

Acords institucionals:

 • Confederació Empresarial d’Hostaleria i Restauració de Catalunya, CONFECAT
 • Cambra de Comerç de Tarragona
 • Cambra de Comerç de Reus
 • Consell de Marca Patronat de Turisme de la Costa Daurada
 • Fundació d’Estudis Turístics del PCT i al seu Consell Empresarial
 • Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus
 • Consell d’Administració de la SL gestora del PCT
 • Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca
 • EURECAT, Centre Tecnològic de Catalunya
 • Comunitats RIS3CAT, Research and Innovation Strategies for Smart Specialisation
 • Taula Institucional de Creuers del Port de Tarragona
 • Socis de CEHAT. Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turísticos

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)