Busques feina?

Cada any, des de la FEHT organitzem la Jornada “Treballa al Turisme” on les principals empreses del sector turístic i la restauració de la província de Tarragona es posen en contacte amb els candidats. La FEHT ha enginyat aquesta jornada per tal de facilitar, agilitzar i optimitzar els processos de recerca d’un lloc de feina, tant a les persones, com a les empreses. Així, tothom que ho desitgi pot conèixer personalment les diferents empreses, conversar amb els responsables de recursos humans i lliurar personalment el currículum a les diverses empreses integrades a les associacions que conformen la FEHT, presents a la jornada. Habitualment aquesta jornada es realitza al voltant del mes de febrer/març. Trobaràs tota la informació en aquest website quan estigui disponible.

Si ets una empresa i tens ofertes de feina, posa’t en contacte amb nosaltres. Ben aviat posarem en marxa una borsa de treball.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)