Amb més de 22 milions de pernoctacions, la província de Tarragona és una de les principals zones turístiques del sud d'Europa.

Així doncs, la indústria turística està molt desenvolupada i des de la FEHT fem de canalitzadors dels acords de col·laboració i convenis que les diferents entitats i empreses proveïdores ofereixen a les empreses turístiques i de restauració de la nostra zona.

Vol que la seva empresa sigui un soci referent dins el sector de l’hostaleria i el turisme de la província de Tarragona oferint al conjunt dels associats productes i serveis dissenyats per a ells amb avantatges únics? A través de les nostres Associacions, podrà arribar a més de 100 hotels, més de 55 càmpings i més de 4000 apartaments turístics.

Pot col·laborar amb la FEHT i les seves associacions membres a través de:

  • Acords específics de proveïdors
  • Organització d’esdeveniments
  • Presentació exclusiva de productes per al sector
  • Col·laboració amb la formació professional
  • Presència en diferents elements de comunicació: revista Daurada Magazine, revista Enjoy Costa Daurada, enviaments de newsletters i emailings…

Si la seva empresa és proveïdora del sector i vol més informació sobre les modalitats de col·laboració amb la FEHT, posi’s en contacte amb nosaltres.

 

Alguns dels nostres partners:

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)