Un dels objectius de la FEHT és liderar i treballar per fomentar la innovació al nostre sector.

Per això, estem estretament lligats a EURECAT, el centre tecnològic de Catalunya i a la Universitat Rovira i Virgili (URV). Exercim de nexe entre els empresaris i la innovació i recerca per a la millora de la competitivitat i l’excel·lència del sector turístic a la província de Tarragona.

Així, apostem fort pels processos de millora contínua, sempre pensant en el màxim confort i benestar dels turistes que visiten la nostra destinació, amb l’objectiu de continuar sent un referent pel que fa a qualitat i saber fer. També fomentem la innovació en el sector turístic, bàsicament per cercar noves fórmules i estratègies que ajudin a desestacionalitzar la temporada turística.

Contínuament treballem per tenir un millor coneixement sectorial i generem informació sobre la importància de l’activitat del turisme a Costa Daurada, tant en clau econòmica, com social i ambiental, orientant la reflexió i el debat sobre la millora de la competitivitat de la destinació en àmbits estructurals com són sostenibilitat, qualitat, mobilitat i talent.

Actualment, treballem els següents aspectes a través de la innovació:

  • Gestió mediambiental
  • Digitalització i transformació digital
  • Eficiència energètica
  • Sostenibilitat
  • Dieta mediterrània
  • Arquitectura sostenible

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)