CaixaBank i la FEHT signen un acord per establir una línia de crèdit de 100 milions d’euros amb condicions preferents

CaixaBank i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT), -l’entitat que representa el 90% de les places d’allotjament de la demarcació-, han signat la renovació del conveni de col·laboració que estableix una línia de crèdit de 100 milions d’euros amb condicions preferents i fa una oferta de productes i serveis destinada a tots els membres de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona en condicions especials.

Aquesta oferta és en matèria de finançament d’edificis, renovació d’instal·lacions, finançament de circulant, gestió de cobraments i pagaments, tresoreria, innovació i banca online, assegurances i previsió empresarial, facilitats per als empleats i banca privada, a més de convidar a participar de l’obra social.

Mentrestant, la FEHT es compromet a difondre i comunicar als seus membres l’oferta de productes i serveis detallada al conveni, a més de fer difusió d’aquelles ofertes comercials puntuals de CaixaBank destinades al col·lectiu o al públic en general que es considerin oportunes segons les dues parts.

La signatura de l’acord ha comptat amb la presència del director comercial de Banca d’Empreses de la Direcció Territorial Catalunya de CaixaBank, Antonio Asensio, i amb la presidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, Berta Cabré.

Antonio Asensio, ha destacat el compromís de CaixaBank amb un sector tan estratègic com és el turístic, posant en valor la contribució de l’entitat financera per impulsar la millora de la competitivitat d’aquest segment mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats.

Per la seva banda, Berta Cabré, presidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, ha assenyalat que “acords com aquests ens permeten liderar la transformació continua del sector turístic per continuar sent el motor socioeconòmic a la província de Tarragona. Agraïm el compromís que, any rere any té CaixaBank amb el sector turístic de la demarcació de Tarragona”.

 

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)