La FEHT treballa per la sostenibilitat de la destinació turística,

més concretament en el seu creixement i en el model de desenvolupament. Per això, col·laborem estretament amb les nostres empreses associades i l’administració local per establir-ne sinergies per tal de permetre una perfecta harmonia i integració del turisme al territori, i alhora una major eficiència de l’activitat amb una millora de la sostenibilitat, l’estalvi energètic i d’aigua…

A més, fruit del nostre compromís amb l’entorn i la societat col·laborem amb diferents organitzacions i donem suport a activitats i projectes socials organitzats per associacions sense ànim de lucre.

Així, per exemple, el 2019 vam col·laborar en l’organització de l’esdeveniment “La Costa Daurada es mulla per l’ELA”, on Jaime Caballero, nedador d’ultra distància va unir nedant les platges de Vila-seca, Salou i Cambrils per donar a conèixer i recaptar fons per l’Esclerosi lateral amiotròfica.

Amb l’esdeveniment i la donació realitzada, s’ajudarà en l’atenció domiciliària dels malalts d’ELA i es van comprar diversos dispositius TOBII que faciliten la comunicació amb els malalts.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)