Liderem la transformació contínua
del sector turístic per continuar sent
el motor socioeconòmic a la província de Tarragona

1
REPRESENTACIÓ I UNIÓ
A la FEHT representem els interessos de l’empresariat turístic de la província de Tarragona, aglutinant totes les entitats i associacions privades que conformen el sector de l’hostaleria, el turisme i les activitats d’oci de Tarragona amb la finalitat de poder tenir un pes específic a l’hora de negociar amb tots els actors i administracions.
2
SERVEI
L’objectiu prioritari ha de ser el de satisfer les necessitats dels professionals i les empreses del nostre sector, així com dinamitzar l’àmplia i variada oferta d’allotjament existent en aquesta demarcació a través d’una representativitat cohesionada.
3
QUALITAT
Vetllem i treballem per un turisme de qualitat amb el foment d’esdeveniments esportius i familiars i intentem evitar qualsevol tipus de programa turístic que promocioni conductes incíviques al nostre territori.
4
DEFENSA I PROMOCIÓ
La FEHT també treballa per a la defensa, millora, estudi i foment de les empreses afiliades i el seu entorn.
5
INNOVACIÓ
Apostem i fomentem la innovació en el sector turístic, bàsicament per cercar noves fórmules i estratègies que ajudin a desestacionalitzar la temporada turística.
6
FORMACIÓ I MILLORA CONTÍNUA
Organitzem múltiples cursos de formació amb l’objectiu d’elevar la motivació i millorar les capacitats i coneixements dels professionals.
7
SINERGIES PÚBLICO-PRIVADES
L’acció comercial i de promoció de la destinació s’executa en una sinergia exemplar entre el teixit empresarial i el sector públic, més concretament amb els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada i els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca, un fet que representa una col·laboració única a Catalunya.
8
COMPETITIVITAT
Estem estretament lligats al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya (PCT) i a la Universitat Rovira i Virgili (URV). Exercim de nexe entre els empresaris i la innovació i recerca per a la millora de la competitivitat i l’excel·lència del sector turístic a la província de Tarragona.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)