El nostre objectiu prioritari és el de satisfer les necessitats dels professionals i les empreses del nostre sector,

gràcies a l’experiència del personal propi de la FEHT i d’empreses especialitzades i expertes en diferents àrees, oferim un servei d’assessorament.

Assessorament jurídic

Les associacions que formen part de la FEHT aporten el coneixement necessari per oferir assessorament jurídic especialitzat que cobreix els aspectes més rellevants que poden afectar el dia a dia dels establiments membres.

Alguns dels serveis d’assessorament que s’ofereixen poden ser: serveis d’assessoria jurídica, serveis de documentació sobre la nova normativa sectorial, assessorament sobre temes laborals i de fiscalitat.

Assessorament en formació

La formació és una de les claus per millorar la competitivitat del sector turístic. Amb uns professionals més qualificats i motivats, millorarà el servei i la qualitat de la destinació.

Des de la FEHT oferim assessorament i informació sobre les diferents modalitats de formació que existeixen, ja siguin subvencionades, bonificades, privades a totes les empreses membres de les associacions que pertanyen a la FEHT. A més, col·laborarem en diferents programes com el SARE (Servei d’Assessorament i Reconeixement de l’Experiència) o la Formació Dual.

Assessorament en promoció, marketing i comunicació

Des de la FEHT col·laborem activament en la promoció de la nostra destinació. Bàsicament, l’acció comercial i de promoció de la destinació s’executa en una sinergia exemplar entre el teixit empresarial i el sector públic, més concretament amb els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada i els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca, un fet que representa una col·laboració única a Catalunya.

A través d’empreses expertes en marketing i comunicació i gràcies a l’àmplia experiència en promoció turística que tenim des de la FEHT, assessorem les empreses membres de les associacions que pertanyen a la FEHT amb l’objectiu de maximitzar els resultats de la seva tasca de promoció.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)