Jornades

Cada any organitzem diverses jornades tant de formació com de captació de talent i professionals.

El 2018 es va organitzar ‘La clau de la restauració en turisme’ que es va desenvolupar el 24 d’abril amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou. Va consistir en un seguit de conferències de la mà de professionals del món de la restauració amb una llarga trajectòria, que, a trets generals, van donar a conèixer les seves experiències personals i professionals, i van mostrar les últimes tendències, així com algunes tècniques innovadores i els nous reptes i secrets en cocteleria. Alguna de les personalitats destacades d’aquesta jornada van ser Pepe Monje, director del Via Veneto de Barcelona i Arnau Bosch del restaurant Can Bosch de Cambrils, tots dos restaurants reconeguts amb una estrella Michelin.

A més, també vam organitzar la I Jornada Treballa al Turisme, on els aspirants a trobar feina tenen la possibilitat de conèixer diverses empreses del sector turístic, lliurar els seus currículums i entrevistar-se directament amb els responsables de Recursos Humans de les empreses d’una forma personalitzada.

Gràcies a l’èxit d’aquesta primera edició, el 2019 es va organitzar la II Jornada Treballa al Turisme, el 7 de març, on es van posar en contacte més de trenta empreses turístiques i entitats de la Costa Daurada, Muntanyes de Prades i Terres de l’Ebre, amb més de 400 persones interessades a treballar al sector vacacional i la restauració. En total, les empreses van oferir uns 800 llocs de feina.

La III Jornada Treballa al Turisme es va realitzar a la Pineda el 5 de març i hi van participar més de 500 Assistents i 35 empreses.

Consulta les properes jornades
II-JORNADA-TREBALLA-AL-TURISME-1024x685
març
12
  • 9:00 am / 3:00 pm
  • ESPAI EBRE Km 0. Av. Sant Jaume, 42-52. 43870 Amposta.
I JORNADA TREBALLA AL TURISME – TERRES DE L’EBRE
Treballa al turisme 2
març
5
  • 9:00 am / 3:00 pm
  • OH!TELS LA HACIENDA. Plaça de la Unió Europea, 1. 43481 La Pineda (Vila-seca)
III JORNADA TREBALLA AL TURISME – TARRAGONA
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús.