La FEHT realitza una constant tasca de comunicació, tant interna com externa.

Gabinet de premsa i content marketing:

La FEHT disposa d’un Gabinet de premsa que respon a un enfocament estratègic que ens ha d’ajudar a assolir els següents objectius:

  • Consolidar el posicionament de la Costa Daurada com una destinació de turisme familiar global i de qualitat.
  • Ajudar en la tasca de desestacionalització de la temporada turística donant a conèixer al canal les activitats esportives, així com en la promoció de les seves instal·lacions esportives.
  • Ajudar i col·laborar amb els associats de la FEHT per promocionar les seves respectives propostes de valor (marques, activitats, destinació…).
  • Posicionar-se com un organisme referent en el sector de l’hospitalitat de la Costa Daurada que vetlla pels interessos dels seus associats davant la societat, les institucions, les organitzacions i altres players.
  • Ser l’entitat de referència per a tots els treballadors del sector on poden trobar recursos per millorar les seves capacitats a través de formació i cursos.
  • Contribuir, indirectament, a la sostenibilitat del sector turístic de la província de Tarragona.

Revista Daurada Magazine

La FEHT, en col·laboració amb les associacions membres edita cada any la revista DAURADA MAGAZINE.

En ella s’inclou la informació relativa no només dels establiments hotelers associats sinó també la dels càmpings i apartaments turístics del nostre destí, amb la finalitat d’unir esforços en matèria de promoció entre tots els agents que formem el sector turístic de la Costa Daurada. En la seva edició seguim mantenint un format DIN A4 de bon gramatge, amb portada i contraportada dura, en 5 idiomes (català, castellà, rus, anglès, francès). Es fa una tirada d’uns 90.000 exemplars, enquadernació cosida; i una segona petita edició (català, castellà, anglès, alemany, holandès) que s’utilitza per presentar la Costa Daurada a totes les fires internacionals.

Aquesta eina ens ajuda a captar l’atenció i atreure els nostres visitants a través del seu aspecte visual i un atractiu amb fotos d’alta qualitat i color que plasmin la imatge i l’essència del nostre destí, cultura, gastronomia, personatges destacats, oci, compres…, amb breus definicions i descripcions.

Pel que fa al repartiment, la intenció és que sigui una carta de presentació del nostre destí, que es quedi a les habitacions dels nostres establiments hotelers associats, a càmpings i apartaments turístics al llarg de la temporada turística.

Consulta la darrera edició de la Daurada Magazine:

Enjoy Costa Daurada

Es tracta d’una revista multilingüe per al turisme a la Costa Daurada que cobreix setmanalment totes les atraccions i esdeveniments turístics amb recomanacions per als visitants que busquen el millor de la destinació: platges, gastronomia, festes, patrimoni, atractius culturals, però també on divertir-se i on comprar. Principalment va dirigida als turistes que arriben als hotels, residències, apartaments i càmpings de tota la província.

Té un enfocament centrat en el turisme familiar i té com a objectiu consolidar la Costa Daurada com una de les destinacions turístiques més completes de la Mediterrània.

Aquesta revista s’edita en 3 idiomes: castellà, anglès i francès i es fa conjuntament amb el Diari de Tarragona.

Newsletters informatius

Periòdicament des de la FEHT enviem a totes les Associacions membres diferents newsletters amb tota la informació sectorial més destacada: canvis normatius, novetats importants, indicadors sectorials…

És una eina important perquè tot el sector turístic i hostaler de la província de Tarragona pugui adaptar-se als diferents canvis de forma conjunta amb la màxima informació i coneixement.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)