Més d’un centenar de persones assisteixen al sopar anual de l’Associació Hotelera

L‘Hotel 4R Regina Gran de Salou va acollir dijous passat a la nit la celebració del XVIII Sopar de companys units pel turisme, un esdeveniment que va aplegar més d’un centenar de persones, entre directors, propietats, clients (intermediaris de l’allotjament) i tècnics de l’administració pública vinculats al sector.
L’acte, que va tenir un format “casual” va comptar amb la presència de l’amic Octavi Bono, màxima autoritat del turisme català, que hi va assistir a títol personal.
Al sopar també van ser convidats representants de la URV, dels diferents patronats de Turisme, aeroport, PortAventura, touroperació i receptius.
En el transcurs de l’àpat, es va fer un petit homenatge a Miguel Castro (Best Hotels) i a Juan Carlos Santolaria (4R Hotels) en reconeixement a la tasca realitzada al llarg dels anys, a favor de la qualitat i servei turístic.
L’èxit de la convocatòria és una conseqüència de la unió entre sector privat i públic que s’està portant a terme en els darrers anys a les nostres contrades.
En definitiva, una trobada per reforçar les relacions i lligams entre totes les persones que treballen en pro del turisme i la promoció de la nostra destinació.
El president de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Xavier Roig, en els seus parlaments, va agrair la presència de tots els participants a la vetllada i va mostrar una línea de continuïtat amb l’anterior mandat, en mans d’Eduard Farriol.
Per la seva part, Joan Roig, persona molt coneguda dins del món hoteler per la seva trajectòria al capdavant del desaparegut Hotel Mónaco de Salou durant 50 anys, va tenir unes emotives paraules de record per persones que ja no hi són. També va fer un especial agraïment al sector hoteler per la seva complicitat amb Càritas, de la qual ell n’és membre.
Octavi Bono va lloar el sentit de “sopar d’amics” i del “caire desacomplexat envers a l’estimació cap al sector”. Així mateix, va enaltir els moments positius de la temporada tot desitjant que, continuant amb l’esforç de tots, aquesta revifada es prolongui en el temps.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)