Càmpings Tarragona presenta la nova campanya de promoció per al 2020

L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre ha estat present en la 34a edició del Saló Internacional Caravaning, celebrat del 12 al 20 d’octubre a Barcelona. La participació en l’esdeveniment ha servit per presentar la nova campanya de promoció amb la qual es posarà en marxa la temporada 2020.

El Saló, al qual l’associació ha assistit amb un estand propi, s’ha fixat com el punt per donar a conèixer els nous materials promocionals, treballats per la Comissió de Promoció: web, catàleg, mapa i imatges. Amb aquestes peces, l’entitat reforça la seva aposta per posicionar el sector i l’oferta turística del territori. Així Joan Anton, president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre ha afirmat que “el nostre objectiu és promocionar-nos i que el mercat i els nostres potencials clients coneguin els valors del món campista: respecte a la natura i al medi ambient, llibertat, convivència, família … i ho fem amb l’última tecnologia i amb dissenys moderns i actuals”.

L’associació, que valora positivament la seva assistència al Saló, està ultimant els detalls de la seva nova pàgina web (www.campingstarragona.com) que compta amb una interfície totalment renovada i que respon als cànons de disseny actuals. En ella, s’inclou un mapa interactiu on es localitzen els més de 50 càmpings de la zona. A més, també recull informació sobre l’entorn, cultura i activitats.

Pel que fa al catàleg, l’Associació presenta un nou format, imprès en paper reciclat, d’acord amb el compromís amb el medi ambient, i amb una imatge actualitzada. Amb això, l’entitat ha volgut fugir del típic llistat de càmpings per oferir al lector un contingut més inspirador amb el qual pugui connectar amb la destinació i la seva oferta d’establiments.

Donada la necessitat d’ubicar els càmpings en un mapa en format físic, s’ha creat un de propi il·lustrat on es mostren els establiments, principals actius turístics i carreteres de la demarcació. El mapa es presenta de forma impresa amb l’objectiu que el visitant pugui treure-li rendiment durant la seva estada al territori.

La participació al Saló Internacional Caravaning de Barcelona és una de les moltes accions que realitza l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre amb l’objectiu de donar a conèixer el potencial de l’oferta turística del territori. Mitjançant aquest material promocional, l’entitat ja es prepara per rebre la temporada 2020.

Leave a comment

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)