Recolzant al turisme més que mai: ara toca

Benvolguts companys del sector turístic, amics i amigues de la FEHT, m’omple d’orgull i esperança poder dirigir-vos aquestes paraules ara que estrenem el FEHT MAGAZINE, el butlletí electrònic sectorial del turisme de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre que editem a la FEHT. En nom meu, com a Presidenta de la FEHT, i de tots els Presidents sota signants de les diferents Associacions que en formen part, us vull agrair, en primer lloc, l’atenció que ens dispenseu en llegir aquest primer número del FEHT MAGAZINE, el qual esperem que sigui del vostre interès.

Portem temps pensant, preparant i treballant aquesta nova eina de comunicació per tal de crear i seleccionar continguts d’actualitat que creiem que són rellevants per a la nostra activitat professional i empresarial. En definitiva, ens agrada compartir proactivament amb tots vosaltres aquesta informació per tal de seguir contribuint a la dinamització i suport de l’activitat turística de casa nostra, sovint oblidada malgrat l’enorme paper social i econòmic que tots sabeu perfectament que té. No abaixarem els braços i des de la FEHT continuarem treballant per a la millora continua del sector, divulgant idees, coneixements i informacions que pensem poden ser d’interès per als empresaris i professionals del turisme que cada dia treballen per aportar més valor afegit a les seves organitzacions, al seu treball i als seus clients.

Ara més que mai, quan malauradament tornem a veure un horitzó complicat per culpa de la nova variant Ómicron del SARS-Cov-2, necessitem creure en la responsabilitat de la gent, en la medicina, en la ciència, en la professionalitat de les empreses… no hi ha una altra. Com deia, no podem abaixar els braços i hem de creure en nosaltres; com sabeu molt bé, el nostre sector ha estat un dels més damnificats per aquesta terrible pandèmia durant els 2 últims anys. Certament, ho hem passat molt malament; moltes empreses, persones i professionals del sector han patit molt… massa. Però, hem resistit i aquí estem. Confiem que aquest rebrot passarà i concentrem-nos en tenir il·lusió per la nostra feina i per la nostra activitat professional, el turisme. Desitjo, de veritat, que el FEHT MAGAZINE posi en aquest sentit un petit gra de sorra.

Ànims i força a totes i a tots, salut i que el 2022 sigui molt millor… ho serà.

Berta Cabré
Presidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona Província.

Jaume Orteu
President de l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre.

Mireia Sans
Presidenta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre.

Joan Calvet
President de l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre.

José Luis Túnez
President de l’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)