L’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre distingeix els seus hotels més ben valorats en plataformes online

L’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre, l’entitat que representa 110 hotels que ofereixen el 90% de les places hoteleres de tota la demarcació, ha celebrat la seva Assemblea Anual. Durant l’acte, el president Albert Savé, ha presentat a tots els associats les noves propostes de serveis com són un acord amb CaixaBank per donar suport financer al sector i un altre acord amb Bioscore per impulsar la sostenibilitat en tots els seus allotjaments associats. A més, s’han posat en comú les activitats i serveis duts a terme en el darrer any, posant èmfasis als més de 40 cursos de formació i als més de 610 professionals que hi han participat.

Així mateix, s’ha donat la benvinguda als tres nous hotels associats: l’hotel Medplaya Vistamar (L’Hospitalet de l’Infant) de tres estrelles, l’hotel Medplaya Pino Alto (Miami Platja) de quatre estrelles i l’hotel Mas d’en Bruno (Torroja del Priorat) de cinc estrelles, gran luxe. Albert Savé, s’ha mostrat molt satisfet en veure el creixement de l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre: “En dos anys, hem incorporat més de 25 hotels a la nostra associació, demostrant que els serveis que oferim i la defensa del nostre sector és un actiu molt important per a les empreses hoteleres. Actualment, ja representem a 110 hotels i més de 60.000 places, el 90% de les que té la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre”.

Els hotelers també han participat en el XXII Sopar de l’Associació, celebrat a l’hotel Estival El Dorado de Cambrils, per compartir experiències després d’un llarg període, ja que, des de 2019, no s’havia realitzat aquest esdeveniment a causa de la pandèmia.

Com a novetat, s’ha entregat un reconeixement als establiments hotelers associats que han aconseguit les millors puntuacions a les diferents plataformes de reserves online al llarg de l’any 2022. Així, els premiats han estat: amb l’estrella d’or, l’hotel PortAventura Mansión de Lucy; amb l’estrella de plata, els hotels Cambrils Park Resort i el Golden Costa Salou; amb l’estrella de bronze, l’hotel Estival Centurión. Savé ha explicat que “més del 80% dels nostres associats reben una qualificació d’entre notable i excel·lent. La nota mitjana que aconseguim és de 8 sobre 10. Aquesta dada demostra la qualitat dels hotels de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre”.

A més, l’hotel H10 Salou Princess ha rebut una distinció per ser l’establiment associat que ha tingut més participants en els cursos de formació per a professionals del sector que ofereix l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)