La 2a Nit de les Estrelles de la FEHT premia 10 entitats i personalitats que impulsen el turisme

Més de 320 empresaris i professionals del sector turístic de la demarcació de Tarragona han omplert una sala del PortAventura Convention Centre per celebrar la segona edició de la Nit de les Estrelles, organitzada per la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), la representant del 90% de les places d’allotjament turístic a la demarcació.

En aquesta segona edició d’aquest esdeveniment empresarial, tant la FEHT com les associacions que en formen part han entregat 10 premis a aquelles persones, entitats o empreses que, amb la seva dedicació i esforç, han col·laborat per impulsar el sector turístic de la demarcació de Tarragona. L’acte ha comptat amb la presència d’Àngel Xifre, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona; Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona; Santiago García-Nieto, president de la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Restauració de Catalunya; així com nombrosos alcaldes i regidors d’ajuntaments de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

Berta Cabré, presidenta de la FEHT, durant el seu discurs ha explicat la situació actual del sector, fent èmfasi a totes les dificultats per les quals han passat: “Hem sofert molt els darrers anys, massa diria jo… Ara, per fi, ja amb un any on sembla que hem tornat a la normalitat. Però, com bé sabeu, el nostre sector mai arriba a la total normalitat; qualsevol afectació global o local, ens acaba implicant. Al sector turístic, un any normal no existeix”. Així, ha agraït a tots els empresaris i empresaris assistents la seva resiliència: “És un orgull veure tot el que hem superat i tot el que estem superant. I sempre oferint el millor servei als nostres clients. Per tant, la meva admiració a tots vosaltres”.

Cabré també ha animat als assistents a seguir invertint per millorar la qualitat de la destinació: “Segurament, som capaços de superar tots aquests contratemps continus perquè constantment invertim. Invertim a millorar la qualitat dels nostres establiments, en oferir serveis innovadors i diferenciadors. I, aquesta ha de ser la nostra clau de l’èxit: la qualitat i la diferenciació”.

Sobre els premiats de la Nit de les Estrelles, ha manifestat: “Em sento afortunada per poder reconèixer públicament avui, i en presència de tots vosaltres, l’esforç, la resiliència, la valentia i el compromís de tots els empresaris i empresàries turístics de casa nostra, i també de tots els professionals que hi treballen”. Cabré ha finalitzat la seva intervenció amb un missatge per a tots els representants polítics que hi han assistit: “Cal que tots ens posem les piles i aconseguim que Hard Rock, aquest complex d’oci, es construeixi a la Costa Daurada. Només així ens continuarem situant com l’epicentre del turisme a la Mediterrània”.

Els premiats de la Nit de les Estrelles 2023

En aquesta segona edició, s’han entregat 10 premis: dos de l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre, dos de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, dos de l’Associació d’Apartaments de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, dos de l’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada, i dos més de la FEHT. Els premiats han estat:

ASSOCIACIÓ HOTELERA COSTA DAURADA I TERRES DE L’EBRE:

  • Jordi Farriol Clavé: per la seva entrega i implicació en el sector turístic al seu llarg recorregut professional al sector del turisme. Fundador de la cadena Adyal Apartaments, Adyal Hotels i, posteriorment, Invergest.
  • Indaleci Salas López: a títol pòstum per la seva entrega i implicació en el sector turístic al seu llarg recorregut professional. Impulsor dels hotels Palas Pineda, Gran Palas i Raval de la Mar.

ASSOCIACIÓ DE CÀMPINGS DE LA COSTA DAURADA I TERRES DE L’EBRE

  • Maria Carme Masià i Verdera: per la seva trajectòria defensant el món del càmping, gestionant el Càmping els Alfacs juntament amb els seus pares. L’ha vist néixer i renéixer, essent un càmping referent de les Terres de l’Ebre.
  • Ramon Van Reine: director general d’ACSI (Auto Camper Service International), per la difusió del càmping com una filosofia de vida per tota Europa, pel seu suport al sector del càmping i desenvolupament al sector campista de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre.

ASSOCIACIÓ D’APARTAMENTS DE LA COSTA DAURADA I TERRES DE L’EBRE

  • Nàutic Parc: per posar en valor la feina que fan des de fa més de 20 anys en l’oferta d’oci nàutic en la nostra destinació, adaptant-se a les noves demandes i exigències del mercat.
  • Apartaments Escor: per la seva trajectòria, des de l’any 1972, fa més de 40 anys, quan Evaristo Escorza va començar amb la gestió de la seva empresa a Segur de Calafell. A més, forma part de la junta de l’Associació des del 1989.

ASSOCIACIÓ D’AGÈNCIES DE VIATGE RECEPTIVES DE LA COSTA DAURADA

  • Amèlia Rico Urios: pel seu lideratge al Patronat de Turisme de Cambrils, sempre d’una forma propera als empresaris posicionant Cambrils com una destinació acollidora i tranquil·la de sol i platja, amb la més variada gastronomia, comerç, esport, història, cultura…
  • Sergio Riboloni: per la seva llarga trajectòria i dedicació al turisme, gran part realitzada a la nostra destinació. Coneixedor de la mentalitat britànica i les seves necessitats, des de la seva posició de Director a Thomson Holidays, va ser un dels grans impulsors del mercat britànic a la Costa Daurada.

FEDERACIÓ EMPRESARIAL D’HOSTALERIA I TURISME DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA

  • PortAventura World: per la seva vinculació amb el sector turístic local i pel seu arrelament al territori. PortAventura World s’ha convertit en una de les locomotores del sector turístic de la Costa Daurada i les Terres Ebre i ha creat nous productes d’èxit com el Halloween que han ajudat a la desestacionalització.
  • Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya: reconeixement per l’interès que mostren els periodistes locals per divulgar a la societat que el sector turístic un dels pilars fonamentals de la nostra economia i per ajudar-nos a mostrar al món i promocionar la riquesa de les nostres destinacions.

La segona edició de la Nit de les Estrelles s’ha realitzat amb el suport dels següents patrocinadors: PortAventura World, CoAliment i Comecs, Comercial Electrodomestics Catalunya Sud, distribuïdors oficials de Corbero.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús.