En marxa la primera convocatòria per empreses turístiques de la demarcació de Tarragona per rebre finançament en el marc del projecte Europeu Resetting

El dimecres 6 de juliol tindrà lloc un webinar perquè les empreses del sector turístic de la demarcació coneguin més detalls sobre la convocatòria. En els propers dos anys, fins a 14 PIMES podran rebre bons de finançament de fins a 9.000€ per aplicar solucions tecnològiques a les seves empreses, invertir en capacitació i mentoria amb empreses expertes del territori. Resetting, coordinat pel centre tecnològic Eurecat, i finançat per la Comissió Europea, compta amb el Clúster TIC Catalunya Sud i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona com a socis a la demarcació.

La primera convocatòria per petites i mitjanes empreses del sector turístic de la demarcació de Tarragona per formar part del projecte europeu Resetting està ja en marxa. El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà l’1 de setembre de 2022 i, per aquest motiu, el pròxim 6 de juliol tindrà lloc una jornada informativa oberta a totes aquelles empreses interessades. Durant la sessió es donaran tots els detalls sobre el projecte i el procediment per participar-hi.

A través de Resetting, les empreses tindran l’oportunitat de dur a terme un diagnòstic de la seva maduresa digital i tindran a disposició un ventall de possibilitats per transformar i millorar el model de negoci per tal d’innovar i ser més competitives. Les empreses poden rebre bons d’entre 7.000€ i 9.000€ per aplicar solucions tecnològiques a les seves empreses, invertir en capacitació i mentoria amb empreses expertes del territori. La convocatòria està oberta a hotels i allotjaments similars, allotjaments de vacances i curta estada, zones d’acampada o serveis de reserves d’agències de viatges, operadors turístics i altres activitats relacionades.

Per unir-se a la sessió en línia del 6 de juliol, cal formalitzar la inscripció a través de: www.inntuyo.com/webinar-open-call-proyecto-resetting/entrada-general

En aquesta primera fase, un comitè d’avaluació estudiarà les candidatures i comunicarà les tres primeres pimes seleccionades a finals d’octubre.

Els requisits per optar al finançament poden consultar-se al web:  www.resetting.eu/opencall/

Sobre Resetting

El projecte europeu Resetting té per objectiu principal ajudar a rellançar el sector del turisme en un escenari post-covid a través de la innovació i la transformació digital millorant les capacitats empresarials del sector incorporant solucions digitals que els permetin la transició cap a models operatius més sostenibles i circulars.

El projecte, coordinat pel centre tecnològic Eurecat i finançat per l’Agència EISMEA de la Unió Europea a la convocatòria COSME, compta amb el Clúster TIC Catalunya Sud i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona com a socis a la demarcació. A nivell europeu hi ha un total de vuit partners diferents ubicats en cinc països. Al llarg dels 30 mesos de duració del projecte, 60 pimes situades en aquests cinc països podran rebre finançament per dur a terme els seus plans d’acció.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)