CaixaBank i l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre renoven el seu acord de col·laboració per donar suport financer al sector

CaixaBank i l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre han signat la renovació del conveni de col·laboració, que inclou una oferta de productes i serveis financers en condicions adaptades a les necessitats específiques dels membres de l’associació, de la qual formen part més de 100 hotels.

Aquesta renovació de conveni té com a objectiu seguir impulsant i dinamitzant el sector hoteler i de la restauració a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. L’oferta de productes i serveis que inclou el conveni és en matèria de finançament d’edificis, renovació d’instal·lacions, finançament de circulant, gestió de cobraments i pagaments, tresoreria, innovació i banca online, assegurances i previsió empresarial.

En el marc de la renovació d’aquest acord, l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre ha signat la seva adhesió al programa “ReUtilitza’m” de CaixaBank, un projecte mitjançant el qual l’entitat financera coordinarà la col·laboració entre empreses hoteleres que tenen materials excedents en bon estat i entitats socials solidàries que els necessiten.

Aquesta iniciativa social, que fomenta l’economia circular i cerca canalitzar cap a entitats solidàries excedents de material en bon estat procedents de les empreses, permetrà que els establiments hotelers puguin donar mobiliari, electrodomèstics, equipament informàtic, tèxtil, parament de la llar, etcètera, a entitats socials, moltes de les quals d’àmbit local i especialitzades en el treball amb col·lectius vulnerables.
La signatura de l’acord ha comptat amb la presència del director comercial d’empreses a la direcció territorial Catalunya de CaixaBank, Antonio Asensio, i amb el president de l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Albert Savé.

Antonio Asensio, director comercial d’empreses a la direcció territorial Catalunya de CaixaBank, ha reiterat el compromís de l’entitat financera amb un sector estratègic com és de l’hostaleria i el turisme tot destacant ”la contribució de l’entitat per ajudar a la millora de la competitivitat d’aquest col·lectiu mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats”.

Per la seva banda, Albert Savé, president de l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre, ha assenyalat que “acords com aquests ens permeten liderar la transformació continua del sector turístic per continuar sent el motor socioeconòmic a la província de Tarragona.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)