Xavier Roig renova com a president de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda

L’empresari hoteler Xavier Roig continuarà portant les regnes de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda. Dimecres passat, dia 20 de juny, en el context de l’assemblea general ordinària que va tenir lloc dins del Parc Científic i Tecnològic (PCT), a l’Aula Magna de la Facultat de Geografia i Turisme de la Universitat Rovira i Virgili (URV), a Vila-seca, s’ha informat els socis assistents de la renovació del càrrec de Roig i de la seva junta, en no haver-se presentat cap alternativa al nou mandat, que serà de dos anys.

Tant la pròpia junta com els mateixos socis de l’entitat, que en aquests moments té 87 establiments (83 associats i 4 col·laboradors) i unes 48.000 places, donen, d’aquesta manera, un vot de confiança a l’empresari reusenc Xavier Roig, que segueix les directrius que en el seu dia va definir Eduard Farriol, l’any 2012, quan va sortir escollit president de l’Associació Hotelera.

Xavier Roig va esdevenir president dels hotelers l’any 2016 i des d’aleshores ha treballat per tal de “dignificar encara més el sector turístic, que avui en dia és líder de l’economia al nostre territori, ja que representa el 19% del PIB”, segons apunta. El president manifesta que “nosaltres també tenim com a prioritat donar múscul a la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), una entitat que ens fa de paraigües a les associacions d’allotjament i restauració de la Costa Daurada i que està tirant molt endavant gràcies a la bona conjuntura amb el sector públic, en la recaptació de l’impost turístic”.

Els membres que conformen, doncs, la junta de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda són: Xavier Roig -president, 4R Hotels-; Carlos Ferrer -vicepresident, Estival-; David Batalla  -vicepresident, Best Hotels-; Vicenç Martí -secretari, Reside-; Eduard Farriol -tresorer, Ohtels-; Indaleci Salas -vocal, Palas-; Gustavo Cabedo -vocal, Meliá-; Jordi EspeltSergio Ibarbuen -vocals, H10-; Estrella Sánchez -vocal, Regente Aragón-; Enric Aragonès – Daniel Tarrats -vocals, Golden-; Jaume Orteu -responsable de formació.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)