Xavier Roig, nou president de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda

Xavier Roig és el nou president de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda des del 24 de maig. La comunicació als associats es va realitzar en el decurs de l’Assemblea General Ordinària, que va tenir lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (URV), situada al Parc Científic i Tecnológic de Turisme i Oci (PCT), a Vila-seca.

Xavier Roig, empresari reusenc, gerent de 4R Hotels, continuarà amb la feina que s’ha fet fins ara “intentant-la refermar”. També lloa el fet “d’haver-se aconseguit una unió més forta entre les diferents associacions turístiques, i que el sector privat i el públic hagin anat de la mà, en la defensa d’interessos comuns, beneficiosos pel turisme i la destinació”.

Així mateix, Roig considera que la seva feina “ha de ser molt senzilla, encara que laboriosa, atès el bon fer de totes les juntes anteriors de l’Associació Hotelera”.

Per ell, és important donar una imatge de que “som una destinació global” i considera d’especial rellevància la “unió entre les diferents associacions que conformen la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) –hotels de Salou, Cambrils i La Pineda; càmpings, apartaments turístics, hotels de Tarragona i agències de viatge- amb la coordinació del Parc Científic i Tecnològic, el suport de la Diputació de Tarragona i els diferents Patronats de Turisme local”.

Roig diu que “esperem que les noves inversions de Ferrari Land ens ajudin a consolidar més la destinació”, i, “junt amb la locomotora de PortAventura World, no perdem aquest tren que tenim”.

Pel que fa a BCN World, Roig opina que “cal tirar endavant el projecte amb les regulacions que estiguin d’acord amb els temps actuals, considerant que, en moments de crisi, aquest tipus d’inversions no s’han de perdre”.

Per la seva banda, el president sortint, Eduard Farriol, gerent de la cadena Ohtels, creu que “ha estat un plaer dirigir l’Associació durant aquests quatre darrers anys i tenir el suport dels hotelers”. La seva prioritat s’ha centrat en “intentar unir la FEHT i establir una bona relació amb les administracions”.

D’altra banda, en el decurs de l’assemblea anual d’associats es va presentar la nova revista Daurada Magazine, que enguany té més contingut, 138 pàgines, en una edició de més de 60 mil exemplars.

La revista -aquesta és la seva quarta edició- representa, per primer cop, tots els sectors d’allotjament de la FEHT. Està editada en català, castellà, francès, anglès, rus i alemany i es podrà trobar a les habitacions dels establiments turístics.

Entre els seus continguts, una completa radiografia a la Costa Daurada central, el Delta de l’Ebre i l’interior, amb fotografies, rutes, informació gastronòmica i una entrevista exclusiva a l’Álvaro Palacios, considerat l’enòleg i productor de vins espanyol més reconegut a nivell internacional.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)