Xavier Guardià, nou responsable de relacions institucionals de la FEHT

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), fruit del seu creixement i amb l’aposta continuada per comptar amb un equip de persones amb talent i experiència que ajudin al desenvolupament del sector turístic de la província ha decidit incorporar a Xavier Guardià com a nou responsable de relacions institucionals i portaveu.

Llicenciat en Dret per la Universitat Central de Barcelona i Màster en Direcció Comercial i Marketing per la Universitat de Carolina del Sud (EUA), Xavier Guardià té una llarga experiència al sector turístic de la província de Tarragona durant tota la seva carrera professional. Així, va ser director gerent del Patronat de Turisme de Salou durant 3 anys i també director gerent del Patronat Provincial de Turisme Tarragona-Costa Daurada durant 7 anys més. Posteriorment, va ser director de l’hotel Termes Montbrió Resort&Spa amb la responsabilitat de la posada en marxa de l’establiment. A més, fa més de 20 anys dirigeix la seva pròpia empresa d’organització d’esdeveniments i relacions públiques, Centre Europeu de Convencions i és advocat consultor de diverses empreses i institucions del sector turístics, de la restauració i l’oci. Actualment, també és soci-director de Boscaventura Salou, un parc d’aventures situat al centre de la capital de la Costa Daurada.

Leave a comment

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)