VIDEO – TOTS AMB EL TURISME, UNA ACTIVITAT INTEGRADORA

A la Costa Daurada i a les Terres de l’Ebre som, històricament, gent hospitalària i acollidora, que ens agrada rebre a persones vingudes d’arreu del món que visiten aquesta terra tan magnífica i única al bell mig del mediterrani; un territori ple d’actius -naturals, paisatgístics, climàtics, culturals, gastronòmics, de servei, etc.- que avui, després de tants anys de bona feina per part de tothom i gràcies a la confiança dels que ens visiten any rere any, ha esdevingut una destinació turística referent. I és que la província de Tarragona -en el seu conjunt- ofereix als turistes una experiència vacacional i personal inoblidable per la seva qualitat, per la seva riquesa, per la seva diversitat i també per la seguretat amb la qual compta en tots els sentits. La Costa Daurada i Terres de l’Ebre són sinònim d’unes vacances excel·lents i segures.

Però perquè aquesta equació doni sempre aquest resultat, darrere hi ha una indústria potent i perfectament preparada en tot moment, que innova, inverteix i millora constantment per garantir el nivell d’exigència que els turistes sempre ens han demanat. I això, no ho fem tan sols el conjunt de professionals i empresaris turístics; això ho aconseguim també gràcies a la implicació, la bona feina i la voluntat de servei de tots aquells que indirectament treballen pel turisme d’aquí.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)