Una trentena de mitjans britànics s’interessen per l’oferta turística de la Costa Daurada

La Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) i els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca, units en el pla conjunt de promoció turística, han participat a l’International Media Marketplace (IMM) London 2017. Aquest esdeveniment és un espai professional de trobada entre els responsables de les destinacions turístiques i els periodistes de mitjans especialitzats en turisme del Regne Unit, a través de converses de 15 minuts en format “speed dating”.

Durant tota la jornada, la representació del Pla de Promoció va presentar la Costa Daurada i més concretament les destinacions de Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda, així com tota l’oferta d’allotjament, restauració, serveis, oci… a més de 30 periodistes de mitjans tan influents com The Times o The Telegraph i de mitjans especialitzats en turisme com Travel Weekly, Pro Traveller Magazine o National Geographic Traveller.

L’IMM és l’esdeveniment d’un sol dia més important del Regne Unit per als periodistes especialitzats en turisme, on poden conèixer totes les destinacions turístiques sense sortir del seu país. Pel que fa a la Costa Daurada, els periodistes han tingut interès en les novetats de la temporada -on Ferrari Land hi ha tingut un paper important- en totes les activitats lúdiques, d’oci i esportives que es poden realitzar en família i també en la renovació, ampliació i novetats de l’oferta d’allotjament.

Martí Carnicer, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha assegurat que “durant el 2016 el mercat britànic va ser el tercer més important a la Costa Daurada amb més de 2,3 milions de pernoctacions i un creixement del 25% respecte al 2015. Així doncs, és un mercat clau per a nosaltres i hem d’estar-hi presents i promocionar-nos contínuament, el creixent interès per la nostra destinació així ens ho demostra”.

A més, de la participació en aquesta edició de l’IMM, David Batalla, president de la FEHT, valora que “ha estat molt productiva, hem presentat la nostra completa oferta turística de qualitat com a destinació familiar global a tota la premsa britànica amb la finalitat de ser objectes de reportatges de viatges. Es tracta d’una tècnica que permet arribar al client potencial d’una forma més efectiva, ja que la recomanació periodística influeix molt en la decisió de compra”.

Des de la FEHT i els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca també s’està treballant en l’organització d’un viatge de prospecció al nostre territori per a la premsa britànica i així presentar la destinació i totes les novetats de primera mà.

L’assistència a l’IMM London 2017 s’emmarca dins el pla de promoció turística de la Costa Daurada signat pels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila- seca, l’empresa PortAventura World, conjuntament amb les associacions empresarials turístiques englobades dins la FEHT. Aquesta és una estratègia que busca aplicar els recursos obtinguts provinents de l’impost a les pernoctacions en establiments reglats per impulsar la comercialització i promoció dels productes i els serveis turístics del territori.

La FEHT i els Patronats de Turisme: treballant junts per la Costa Daurada

La FEHT, Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, aglutina el sector empresarial de l’allotjament i la restauració de la província de Tarragona. El seu objectiu principal és satisfer les necessitats dels professionals i les empreses d’aquests sectors, així com promoure l’àmplia i variada oferta d’allotjament existent en aquesta demarcació. Aquesta acció comercial s’executa en una sinergia exemplar entre el teixit empresarial i el sector públic, més concretamente amb els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada i els Patronats de Turisme de SalouCambrils i Vila-seca, la qual cosa representa una col·laboració única a Catalunya.

Integra les següents organitzacions professionals: l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona; l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda; l’Associació d’Hotels de Tarragona; l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada; l’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada i l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre. PortAventura World també és soci de la FEHT com a empresa turística estratègica de la zona.

La FEHT està estretament lligada al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya (PCT) i a la Universitat Rovira i Virgili (URV). Aquesta federació exerceix de nexe entre els empresaris i la innovació i recerca per a la millora de la competitivitat i excel·lència del sector turístic a la província de Tarragona. www.feht-turisme.org

 

 

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)