Un 75% dels hotels de la Costa Daurada fan ús del portal d’accés al treball ‘Job in’

El portal d’accés per treballar al sector hoteler de la Costa Daurada central, ‘Job In’ ja dóna servei a un 75% dels hotels de Salou, Cambrils i La Pineda. A hores d’ara són més de 1.200 usuaris d’aquestes poblacions els que es troben registrats en aquesta plataforma.

El portal, elaborat per investigadors de Recerca en Avaluació i Mesura de la Conducta (CRAMC) del Departament de Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV), compta amb una “base de candidats important per cobrir necessitats del sector per aquesta temporada”, segons paraules del professorde la URV, el doctor Jordi Tous.

‘Job In’ posa en destacat els candidats que tenen actituds adients per treballar en el sector hoteler de la Costa Daurada. A l’hora de recaptar candidats, l’accés ha estat elaborat a partir de diferents centres de formació i orientació professional de localitats com Cambrils, Vila-seca, Salou, Reus i Lleida. A dia d’avui, al voltant de 300 usuraris han estat preseleccionats pels hotels que fan servir la plataforma ‘Job In’ i 28 d’ells han estat finalment cridats per passar diversos processos de selecció.

Per la seva banda, l’anàlisi de ‘Job In’ indica quines competències són les clau per treballar al sector de serveis: capacitat de treball en equip, l’orientació cap al client o capacitat de resolució de problemes.

Enguany l’eina s’ofereix de manera gratuïta a centres de formació i inserció professional i a establiments del sector hoteler.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)