TripAdvisor premia dos hotels de Salou com els millors per viatjar en família

La Costa Daurada segueix prosperant en el seu posicionament com a destinació turística familiar. Així, a més de la consecució per part de molts dels seus municipis com Salou, Cambrils, Vila-seca, Calafell, El Vendrell i les Muntanyes de Prades de la certificació de “Destinació de Turisme Familiar” atorgada per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat   de   Catalunya,   ara   dos establiments hotelers de Salou han estat seleccionats com a “Millors hotels per viatjar en família” al famós rànquing “Travellers’ Choice” del portal TripAdvisor.

Els Travellers’ Choice són uns guardons concedits pel portal TripAdvisor, el lloc web de viatges més gran del món. Aquests premis, que s’atorguen cada any, seleccionen 25 establiments en diferents categories basant-se en milions d’opinions i comentaris de viatgers de tot el món, per acabar reflectint “el millor del millor” sobre el servei, qualitat i satisfacció dels clients que han visitat els establiments. Més concretament, els dos hotels de Salou que enguany han format part d’aquest rànquing són l’H10 Salauris Palace (15a posició) i l’H10 Mediterranean Village (21a posició), ambdós pertanyents a l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda.

David Batalla, president de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT), ha mostrat la seva satisfacció assenyalant que “són importants tots aquests reconeixements, ja que reafirmen els hotelers i a tots els empresaris turístics en la seva aposta per invertir i millorar les instal·lacions de cara a poder atendre els visitants amb les màximes garanties per tal d’ajudar a posicionar la Costa Daurada, i més concretament a Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda, com una destinació ideal per a famílies. Aquest és el turisme que volem”, ha apuntat.

A més, ha afegit que “fa temps que estem treballant plegats, sector privat i sector públic, com el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca, per impulsar i promocionar amb més dinamisme les bondats de la Costa Daurada per ser visitada en família. Enguany, amb la inauguració de Ferrari Land el pròxim dia 7 d’abril tindrem una raó més”.

Una altra dada positiva que reafirma que s’està anant en la direcció correcta per posicionar la Costa Daurada com una destinació familiar són les dades recollides el 2016 per Tour 10, majorista amb més d’11 anys d’experiència en el sector de les agències de viatges. En el seu estudi, les províncies espanyoles favorites per passar les vacances d’estiu en família són Màlaga, Almeria, Huelva, Tarragona, Alacant i Múrcia. Així, Jesús Marín, director general de Tour 10 afirmava, fa uns mesos en una publicació digital de turisme que, “gran part dels hotels localitzats en llocs com Salou, Benidorm, Torremolinos i Roquetas de Mar han vist en el turisme familiar un nínxol de mercat amb gran potencial i han condicionat les seves instal·lacions i serveis sent conscients de la importància que constitueix aquest tipus de turisme per als seus negocis”.

Més de 100 milions en inversions

Durant el 2017, tant els establiments hotelers, apartaments i els càmpings de Salou, Cambrils i Vila- seca, la Pineda seguiran invertint per millorar les seves instal·lacions, la qualitat i els serveis que ofereixen a les famílies. En aquest sentit, es preveu una inversió estimada de 100 milions d’euros, una quantitat similar a la de 2016, encara que per enguany també s’hi han de sumar els 80 milions d’euros d’una de les principals novetats, Ferrari Land. A més, també cal destacar la important inversió en promoció per captar el turisme familiar que en faran enguany els Patronats de Turisme de la Diputació, Salou, Cambrils i Vila-seca.

Sobre la FEHT

La FEHT, Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, aglutina el sector empresarial de l’allotjament i la restauració de la província de Tarragona. El seu objectiu principal és satisfer les necessitats dels professionals i les empreses d’aquests sectors, així com promoure l’àmplia i variada oferta d’allotjament existent en aquesta demarcació. Aquesta acció comercial s’executa en una sinergia exemplar entre el teixit empresarial i el sector públic, més concretament amb els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona i els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca, la qual cosa representa una col·laboració única a Catalunya.

Integra les següents organitzacions professionals: l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona; l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda; l’Associació d’Hotels de Tarragona; l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada; l’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada i l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre. PortAventura World també és soci de la FEHT com a empresa turística estratègica de la zona.

La FEHT està estretament lligada al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya (PCT) i a la Universitat Rovira i Virgili (URV). Aquesta federació exerceix de nexe entre els empresaris i la innovació i recerca per a la millora de la competitivitat i excel·lència del sector turístic a la província de Tarragona. www.feht-turisme.org

 

 

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)