Treballa al Turisme 2020

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona, juntament amb les Associacions que en formen part, organitza de nou les Jornades “Treballa al Turisme”. Enguany se’n faran dues.

Així, de 9 h a 15 h, més de 30 empreses del món dels hotels, càmpings, i apartaments -des d’empreses familiars a grans corporacions- amb presència a arreu del territori, com Salou, Cambrils, Vila-seca, Tarragona, Muntanyes de Prades, Terres de l’Ebre… i sota el paraigua de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), es presentaran en una jornada pionera per tal de captar candidats i candidates que es vulguin dedicar al món de l’hostaleria i el turisme.

Els participants podran escollir fins a quatre empreses que vulguin conèixer i a quines volen lliurar el currículum. La jornada que organitza la FEHT està oberta, tant a estudiants relacionats amb el món del turisme, com a persones amb tot tipus de perfil professional que estiguin interessades a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments d’allotjament, com poden ser: manteniment tècnic, jardineria, animació, recepció, cuina, sala, pisos, seguretat, cambrers, socorrisme, etc.

A continuació podràs trobar les Bases de com realitzar la inscripció a la Jornada que sigui del teu interès (acció imprescindible per poder assistir-hi)

  1. Hauràs de revisar el llistat d’Establiments que participen en la Jornada (Fixa’t que clicant damunt de cadascun d’ell podràs accedir al perfil d’aquest, ubicació i lloc de treball que ofereix). Per finalitzar amb aquesta primera tasca, apunta’t el nom dels quatre establiments que vols visitar el dia de la Jornada, perquè en el moment que realitzis la inscripció ho hauràs d’especificar.
  2. Clica damunt de la pestanya “Inscripció” i omple totes les teves dades personals que et demanem. A continuació indica els noms dels Establiments amb els quals voldràs entrevistar-te.
  3. Clica damunt d’ “Enviar” i apareixerà un missatge conforme les teves dades s’han registrat correctament.

Uns dies amb anterioritat a la Jornada, rebràs un e-mail on et confirmarem la teva assistència i et facilitarem una franja horària en la que hauràs de venir a realitzar les entrevistes. És molt important que respectis aquest punt, per un bon funcionament de la Jornada i per tant, de les teves entrevistes.

Et recomanem portar un mínim de 35 còpies del teu curriculum vitae, perquè tot i no poder visitar totes les empreses participants, sí que podràs deixar el teu CV a cadascuna de les safates que les empreses tindran habilitades.

INSCRIU-TE A LA I JORNADA TREBALLA AL TURISME – TERRES DE L’EBRE

Data: 12 de març de 2020
Lloc: ESPAI EBRE Km 0. Av. Sant Jaume, 42-52. 43870 Amposta.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús.