Sis càmpings de Tarragona guardonats com els millors d’Europa

Sis dels establiments que pertanyen a l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Càmpings Tarragona -Unique Camping Destination-, han estat reconeguts com els millors càmpings de tot Europa. Així, després d’uns exigents processos d’inspecció, valoració dels organitzadors i de votacions populars, sis càmpings de Tarragona han aconseguit les majors distincions del sector.

Els premis internacionals del sector campista s’han lliurat en el decurs d’una gala celebrada a Utrecht (Països Baixos) durant la fira Vakantiebeurs. Aquests guardons són atorgats per l’associació automobilística de referència als Països Baixos, l’ANWB, que compta amb més de 4,5 milions d’usuaris. Així, l’ANWB ha concedit dos importants premis a diferents càmpings: els ANWB Erkende TopCampings d’Espanya 2020 (Millors Càmpings d’Espanya 2020) i el Camping Van Het Jaar 2020 (Càmpings de l’any 2020).

Joan Antón, president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, ha mostrat “la seva satisfacció” pels reconeixements rebuts pels càmpings associats i ha volgut destacar que “alguns dels premiats, any rere any són reconeguts com els millors d’Europa. I això, no és casual, s’inverteixen molts esforços per estar sempre entre els millors”. “Cal que seguim treballant en aquesta línia, els campistes que ens visiten busquen el millor servei, tracte i també les millors instal·lacions”, ha puntualitzat. A la categoria “Millors Càmpings d’Espanya 2020” han estat guardonats sis càmpings de la Costa Daurada:

 • Alannia Els Prats Camping & Resort (Mont-roig del Camp)
 • Playa Montroig Camping & Resort (Mont-roig del Camp)
 • Càmping La Torre del Sol (Mont-roig del Camp)
 • Càmping & Resort Sangulí (Salou)
 • Càmping Tamarit Beach Resort (Tamarit)
 • Càmping Stel (Roda de Barà)

Mentre que a la segona, Càmping de l’any 2020, el Playa Montroig Camping & Resort ha estat el guanyador de la Categoria ‘”Millor càmping familiar d’Europa”. Aquest premi l’han escollit més de 45.000 usuaris amb les seves votacions després d’una selecció dels millors 6 càmpings de l’any -3 dels Països Baixos, 1 de França i 2 d’Espanya- per part d’un jurat especialitzat. Entre els sis finalistes destaca també la presència del Càmping & Resort Sangulí. Així els dos càmpings tarragonins, han estat els únics finalistes que representaven a Espanya.

Superplätze, 5 càmpings reconeguts

Alhora, cinc càmpings pertanyents a l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Càmpings Tarragona -Unique Càmping Destination-, han estat premiats amb el Superplätze 2020, una de les majors distincions de el sector campista. Aquest guardó l’atorga la prestigiosa guia alemanya Allgemeiner Deutscher Automobil-Club e.V. (ADAC), l’associació automobilística de referència a Alemanya i la més gran d’Europa amb més de 20 milions de membres.

Així, aquests cinc càmpings de la Costa Daurada han estat reconeguts per la seva qualitat i han estat classificats i catalogats amb 5 estrelles, la màxima puntuació de ADAC. Només 115 càmpings de tot Europa han rebut el Superplätze 2020. Aquest premi valora les diferents àrees d’un càmping, sobretot els aspectes relacionats amb la qualitat i l’oferta d’allotjaments, sanitaris, animació, restauració, piscines i serveis complementaris. Els càmpings premiats amb el Superplätze 2020 a la Costa Daurada han estat:

 • Alannia Els Prats Camping & Resort (Mont-roig del Camp)
 • Playa Montroig Camping & Resort (Mont-roig del Camp)
 • Càmping La Torre del Sol (Mont-roig del Camp)
 • Càmping & Resort Sangulí (Salou)
 • Càmping Tamarit Beach Resort (Tamarit)

Leave a comment

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)