Salut i Treball i la FEHT signen un acord estratègic

Consolidada a Tarragona, Reus i també a Barcelona i Lleida, Salut i Treball, la firma que dirigeix Paco Lari, continua ampliant la seva influència al sud de Catalunya.

Salut i Treball, referent en serveis de prevenció de riscos laborals, segueix creixent i augmentant la seva influència al territori, gràcies a la signatura, aquests dies, del conveni de partenariat amb la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme, FEHT, la patronal del sector turístic a les Comarques de Tarragona.

Un acord estratègic que vincularà a Salut i Treball amb un dels principals motors econòmics del sud de Catalunya, tot aportant al turisme, i a les empreses del sector, la seva experiència i coneixements en el camp de la prevenció de riscos laborals.

Dirigida per Paco Lari, en poc més de deu anys Salut i Treball s’ha consolidat a Reus i Tarragona i també al conjunt del país, amb delegacions a Barcelona i Lleida. La seva capacitat per anticipar-se a les necessitats dels clients, gràcies a una decidida aposta per la digitalització, especialització i la professionalitat de la vintena de persones que integren el seu equip, explica el posicionament i reconeixement del que gaudeix Salut i Treball entre els seus clients.

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) és una entitat sense ànim de lucre que defensa els interessos de l’empresariat turístic de la província de Tarragona. Actualment, representa el 90% de les places turístiques de la província a través dels seus associats: l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre amb 100 hotels membres i 55.000 places; l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre amb 54 associats i 66.000 places; l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre amb més de 80 empreses i 24.800 places; l’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada, i PortAventura World és soci com a empresa estratègica a la zona.

A la foto, Berta Cabré, presidenta de la FEHT i Paco Lari, director general de Salut i Treball, en un moment de la signatura.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)