Primera trobada dels empresaris del sector turístic amb els nous responsables del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

Representants de totes les associacions sectorials de turisme, així com el President de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona (FEHT), van tenir ahir una primera reunió de treball amb Lluís Soler, el nou President del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, així com amb Camí Mendoza i Marta Farrero, vicepresidenta i directora del Patronat de Turisme, respectivament.

Eduard Farriol, president de la FEHT ha destacat que “ha estat una primera reunió introductòria per conèixer-nos i parlar dels grans temes del sector turístic de la nostra província”. A més ha afegit que “fa anys que la col·laboració público-privada amb la Diputació de Tarragona és un model d’èxit que volem seguir impulsant”.

L’objectiu de la reunió ha estat que els nous responsables polítics del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona puguin conèixer de primera mà totes les associacions que formen part de la FEHT, quina és la seva activitat principal, els seus objectius i les necessitats.

Així, a la reunió hi van assistir representants de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda; l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre; l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona; l’Associació d’Hotels de Tarragona; l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre, l’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada. A més, també hi va assistir Fernando Aldecoa, director general de PortAventura World.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)