Presentat el llibre ‘La comunicación de los destinos turísticos y sus marcas a través de los medios sociales’

El llibre “La comunicación de los destinos turísticos y sus marcas a través de los medios sociales”, elaborat per tots els integrants del Projecte ComTur2.0 es va presentar el passat dia 22 de juny a la Facultat de Turisme i Geografia de la Universidat Rovira i Virgili (URV) a Vila-seca. Aquesta obra recull les principals conclusions de l’estudi de la presència i l’estratègia de comunicació dels principals destins turístics espanyols en els mitjans socials. Igualment, s’inclouen algunes recomanacions destinades als professionals de la comunicació digital.

El llibre inclou el pròleg signat per Antonio López de Ávila, president de SEGITTUR, una introducció escrita per la directora del projecte Assumpció Huertas, i els prestigiosos investigadors Nigel Morgan, de la Universitat de Surrey, i Annette Pritchard, de la Universitat de Cardiff. Posteriorment es recullen diversos capítols entre els que destaquen la descripció de la metodologia aplicada al projecte, la planificació de l’estratègia des del punt de vista dels DIRCOMs i els gestors de la comunicació, així com l’estudi de la presència de les destinacions en els diferents mitjans socials: Twitter, Facebook, Flickr, Youtube i en els seus blogs. Per últim, inclou unes conclusions i una sèrie de recomanacions.

A més de la responsable del projecte i els investigadors britànics, participen en el llibre els professors de la URV, Santiago Ariste, Noemía Rabassa, Dolors Setó: les professores Mabel Míguez, Estela Mariné i Natalia Lozano, de l’UVI i ULL, respectivament; el professor Francisco Javier Paniagua, de l’UMA.

http://www.slideshare.net/Comtur_20/la-comunicacin-de-los-destinos-tursticos-y-sus-marcas-a-travs-de-los-medios-sociales-63250598

 

 

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)