Oscar Pitarch se suma a l’equip professional de l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre

L’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre fruit del seu creixement i amb l’aposta continuada per comptar amb un equip de persones amb talent i experiència que ajudin al desenvolupament del sector turístic de la província de Tarragona i seguint les seves línies de treball de dinamització de l’oferta dels seus establiments associats, així com per oferir-los consultoria especialitzada i noves eines de comercialització, ha decidit incorporar Oscar Pitarch com a nou responsable d’expansió i consultoria.

Oscar Pitarch té una dilatada experiència al sector turístic i molt especialment de la Costa Daurada. Darrerament, ha estat cap de vendes de PortAventura World. A més, ha estat responsable d’agències de viatges receptives líders i touroperadors com World2meet, NT Incoming, Serhs Tourism, Rhodasol Turimar, Turavia, Viajes Barceló, Juliá Vía Internacional (Eurolines)…

Albert Savé, president de l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre, ha afirmat que “com a associació volem que els nostres hotels disposin de les millors eines i professionals; estem en un sector molt competitiu i dinàmic, l’Oscar oferirà tota la seva experiència i consells a tots els establiments que ho requereixin i també a la mateixa direcció de l’Associació Hotelera”. A més, segons Savé, “també ens ajudarà a continuar creixent com a Associació Hotelera i a incorporar aquells hotels que encara no coneixen la nostra àmplia oferta de serveis”. Oscar Pitarch també treballarà en la realització d’accions de màrqueting i de comercialització turística nacional i internacional de la planta hotelera associada i per afermar l’oferta turística, tant amb les agències de viatges com amb els clients finals. A més, negociarà amb proveïdors acords amb condicions interessants per als socis.

Sobre l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre
L’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre és la principal entitat patronal provincial sense ànim de lucre que agrupa a establiments hotelers de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre. Actualment, representa més de 110 hotels, el 90% dels establiments hotelers vacacionals de la província i amb més de 60.000 places; dona feina a més de 13.500 persones.

El principal objectiu de l’Associació Hotelera és la representació i defensa unitària dels interessos del sector hoteler de la província i satisfer les necessitats dels professionals i empreses hoteleres establint un vincle d’unió que fomenti l’intercanvi d’inquietuds, experiències i coneixements. Entre les principals activitats que desenvolupa hi destaca la col·laboració i cooperació mitjançant la intermediació entre els associats i les diferents institucions públiques, universitats i organismes; l’intercanvi de coneixements del sector amb la finalitat d’implementar una millora continua per aconseguir l’excel·lència turística; fomentar la millora i capacitació de tots els professionals a través de l’organització de cursos de formació i, finalment, actuar corporativament per potenciar i promocionar la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre com una destinació líder al Mediterrani.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)