Oh!Tels fitxa el director comercial de PortAventura com a director general

La cadena hotelera Oh!Tels ha incorporat com a director general pel seu pla d’expansió a Espanya Giovanni Cavalli, que ha estat durant els darrers anys director general comercial de PortAventura World, informa aquest grup, segons una informació publicada al rotatiu La Vanguardia.

La cadena hotelera Oh!Tels vol iniciar la seva expansió a la Península Ibèrica.

Cavalli (Mòdena, Italia, 1967), MBA per la Johnson&Wales University d’Estats Units, compta amb una àmplia experiència en el sector turístic, a Europa i també als Estats Units, on ha ocupat llocs directius en importants cadenes hoteleres com Hilton, Marriot i Intercontinental Hotels. També ha desenvolupat el càrrec de director general a Hotels de Disney Orlando i, fins a la data, exercia com a director general comercial de PortAventura World.

El nomenament de Cavalli respon, segons Oh!Tels Hotels&Resorts, a la seva voluntat d’iniciar una nova etapa d’expansió territorial al llarg de la Península Ibèrica.

Al 2016, aquest grup empresarial amb seu a Salou i hotels a la Costa Daurada i a la costa andalusa, ja ha incorporat al seu portafoli nous establiments en règim de propietat, i a partir d’ara els seus plans d’expansió també contemplen desenvolupar el model de gestió d’hotels i resorts per consolidar la seva oferta a la costa espanyola i convertir-se en una de les principals cadenes del seu sector.

Oh!Tels Hotels&Resorts considera que la capacitat de Giovanni Cavalli per gestionar equipo i la seva dilatada experiencia en el sector, junt a una trajectòria professional marcada per un historial d’èxit en cadascuna de les funcions que ha desenvolupat, el fan especialment adequat per liderar el pla d’expansió del grup empresarial.

Giovanni Cavalli va començar com a director general el 1997 a Interstate Hotels (Albany, Nova York). A més, també ha exercit com a director general de Gardaland divisió hotelera (Itàlia); Prime Hospitality (Estats Units); Hotel Parchi del Garda; i del parc temàtic Mirabilandia (Italia). A PortAventura World ha exercit primer com a membre del Comitè Executiu i posteriorment com a director general de màrqueting i vendes.

http://www.lavanguardia.com/local/tarragona/20170209/414196112838/ohtels-ficha-director-comercial-portaventura-general.html

 

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)