Nit de les Estrelles 2023

Benvinguts a la Nit de les Estrelles 2023

Arriba la segona edició de la Nit de les Estrelles, l’esdeveniment social i lúdico-festiu amb la participació d’empresaris i empresàries del sector turístic de tota la demarcació de Tarragona organitzat per la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), l’entitat que representa del 90% de les places d’allotjament turístic.

El sector turístic és el motor socioeconòmic de la demarcació de Tarragona, aportant un PIB específic del 26% i el 28% dels cotitzants a la Seguretat Social. Per la importància cabdal d’aquest sector productiu i per valorar la feina que fan els seus professionals, la FEHT i les diverses associacions que en formen part, lliuraran 10 premis a persones o empreses que han impulsat el sector turístic a la província de Tarragona.

La segona edició de la Nit de les Estrelles és un acte de reafirmació del nostre col·lectiu que projecta el sector turístic com el més important de la demarcació. El sector es vol ajuntar per commemorar que som aquí més forts que mai i que continuem treballant per consolidar la nostra indústria i la nostra destinació com una de les més rellevants del Mediterrani.

Així doncs, et convidem a gaudir de la Nit de les Estrelles conjuntament amb tot el sector turístic de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre amb un sopar i l’entrega de guardons. L’acte se celebrarà el proper 7 de setembre, a les 20 h, al PortAventura Convention Centre.

Com arribar al PortAventura Convention Centre

Els premiats del 2022:

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona és una entitat sense ànim de lucre que defensa els interessos de l’empresariat turístic de la província de Tarragona. Actualment, representa el 90% de les places turístiques de la província. Dins la FEHT hi ha integrades les principals entitats i associacions privades que conformen el sector de l’hostaleria, el turisme i les activitats d’oci de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Així doncs, actualment hi formen part:

    • L’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre amb 100 hotels membres i 55.000 places -el 80% del total de places hoteleres a la província-.
    • L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre amb 54 associats i 66.000 places.
    • L’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre amb més de 80 empreses i 24.800 places.
    • L’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada amb 11 empreses membres.
    • PortAventura World és soci com a empresa estratègica a la zona.

El principal objectiu de la FEHT és satisfer les necessitats dels professionals i les empreses d’aquests sectors, així com dinamitzar l’àmplia i variada oferta d’allotjament existent en aquesta demarcació a través d’una representativitat cohesionada.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)