Nit de les Estrelles 2022

Després de 2 anys realment difícils, el sector turístic és vol ajuntar per commemorar que som aquí més forts que mai i amb les mateixes ganes de sempre per consolidar la nostra indústria i la nostra destinació com una de les més importants del Mediterrani. Així, la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), la representant del 90% de les places d’allotjament turístic, organitzem un esdeveniment social i lúdico-festiu amb la participació d’empresaris de tota la demarcació.

Es tracta de la primera edició de la Nit de les Estrelles. En aquest esdeveniment, la FEHT i les diverses associacions que en formen part, lliuraran 11 premis a persones o empreses que han impulsat el sector turístic a la província de Tarragona.

DIA i HORA: 12 de juliol a partir de 20.30 h. Inici de l’acte institucional i premis a les 21 h.

LLOC: Refugi 1. Moll de Costa. Tarragona


Aparcament:

Parking Marina Port Tarraco: Moll Llevant, 5, 43004 Tarragona 

Parking APK2 El Serrallo – Port de Tarragona: Muelle Serrallo, s/n, 43004 Tarragona


Patrocinadors:

Col·laboradors:

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús.