Més de 650 persones assisteixen a la III Jornada “Treballa al Turisme”

La III Jornada “Treballa al Turisme”, organitzada per la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), celebrada a l’OH!TELS La Hacienda, a la Pineda, Vila-seca, ha posat en contacte més de 35 empreses turístiques de la Costa Daurada amb més de 650 persones interessades a treballar al sector turístic i la restauració. En total, les empreses van oferir uns 800 llocs de feina vacants actualment.

Eduard Farriol, president de la FEHT, ha valorat la III Jornada Treballa al Turisme molt positivament, “estem molt contents per la rebuda d’aquesta edició, tant per les empreses participants, com per les més de 650 persones que han vingut interessades en treballar al nostre sector”. A més, Farriol també ha afegit que “això també demostra que la gent té ganes de treballar al turisme, hem percebut un molt bon clima durant la jornada amb molta gent amb ganes de treballar, que és el que valoren molt les empreses”. El màxim dirigent de la FEHT ha animat a tothom que no hagi pogut assistir a la jornada de La Pineda que assisteixi a la primera edició de la Jornada “Treballa al Turisme” que se celebrarà a Amposta el proper 12 de març.

El perfil del demandant de feina al sector turístic és molt divers. Així, a la Jornada hi ha assistit, tant estudiants que volen una feina per a la temporada estival, com també persones de totes les edats a l’atur i en situació de recerca de feina. Els oficis més demandats són: cambrer/cambrera de pisos, personal de manteniment, recepcionista i tots aquells relacionats amb la restauració, com cambrers o cuiners.

Les més de 650 persones aspirants han estat entrevistades personalment per tres de les més de 35 empreses participants i han pogut lliurar el seu currículum al total d’empreses. Cal recordar que aquesta iniciativa es va idear per tal de facilitar i optimitzar el procés de recerca de feina, tant de cara als aspirants, com a les mateixes empreses. Enguany, el resultat ha estat, novament, positiu i l’objectiu, segons Farriol és que “es marqui aquesta jornada com un punt de referència anual perquè, tant les persones que vulguin treballar al sector turístic, com per a les empreses de l’entorn puguin captar interessats”.

Leave a comment

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)