Més de 40 empreses del sector turístic participaran en la IV Jornada ‘Treballa al Turisme’ a la Costa Daurada

El proper dijous, 10 de març, es durà a terme a firaReus la IV Jornada Treballa al Turisme de la Costa Daurada. En aquesta edició ja hi ha confirmada la participació més de 40 empreses del sector hoteler, càmpings, apartaments i agències de viatges, amb presència per tota la Costa Daurada –Salou, Cambrils, Vila-seca, Tarragona, Reus, Calafell, Coma-ruga, Altafulla, Prades, Montblanc…- a més de PortAventura World, l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, l’Escola de Turisme del Baix Penedès i la URV. Aquesta jornada serveix com a punt de trobada d’empreses turístiques que cerquen professionals per a la temporada estival i té com a finalitat apropar el sector turístic als professionals que estan en situació de cerca de feina.

La jornada estarà oberta de les 9 del matí fins a les 14 del migdia i oferirà als aspirants l’opció de conèixer les empreses, lliurar els seus currículums, entrevistar-se amb els caps de Recursos Humans, i també la possibilitat de poder trobar feina en un sector dinàmic, innovador i en constant canvi i creixement.

Aquestes jornades -organitzades per la FEHT amb la col·laboració de REUS Promoció de l’Ajuntament de Reus- estan destinades, tant a estudiants relacionats amb el món del turisme, com a persones amb qualsevol mena de perfil professional que estiguin interessades a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments, com ara: manteniment tècnic, jardineria, animació, recepció, cuina, sala, pisos, seguretat, cambrers, socorrisme, etc. 

 

Per participar en les jornades “Treballa al Turisme”, els interessats s’han d’inscriure prèviament a través del web:

https://feht-turisme.org/iv-jornada-treballa-al-turisme-costa-daurada/

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)