L’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda celebra el seu sopar de final de temporada a l’Hotel Sol Port Cambrils

L’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda va realitzar aquest dimecres passat, dia 10 d’octubre, el seu sopar anual de final de temporada a l’Hotel Sol Port Cambrils. L’acte, que complia la vintena edició, va congregar més d’un centenar de persones, entre hotelers, gerents i directors, agències de viatge receptives i tour operadors.

Entre els assistents, hi havia el director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono, que va ser-hi present a títol personal. També va assistir-hi el president de la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), Eduard Farriol; Salvador Anton Clavé, director científic del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya (PCTTO) i professor de la Universitat Rovira i Virgili (URV); Joan Antón, president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Càmpings Tarragona (Unique Camping Destination); Joan Calvet, president de l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre (AAT); i José Luis Túnez, president de l’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada, entre altres.

El president de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Xavier Roig, va destacar que hi ha voluntat per “continuar la col·laboració entre el sector públic i el sector privat”, en mig de la celebració del que ha estat “un bon any”, segons va manifestar.

Al final del sopar, que es va celebrar a peu dret i de forma distesa, Marcelino Gómez, director a la cadena Best Hotels, va rebre un petit homenatge per la seva trajectòria professional. Per la seva banda, Juan Alcubilla, director general corporatiu de Best Hotels, va pronunciar unes paraules elogiant la labor de Gómez.

El director general de Turismo de la Generalitat, Octavi Bono, va manifestar la seva satisfacció per poder compartir una estona amb el sector, que sempre ha apreciat per l’estreta relació que hi ha mantingut.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)