L’Associació Hotelera rep el Premi a la Iniciativa Turística en el marc de la 25ª Nit del Comerç i Turisme de Reus

El president de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, el reusenc Xavier Roig, va rebre dissabte passat al vespre, i en nom de l’entitat que representa des del mes de maig de 2016, el Premi a la Iniciativa Turística en el marc de la 25ª Nit del Comerç i Turisme de Reus.
L’acte es va realitzar al Restaurant Vermut Rofes i va reunir els sectors comercial i turístic de la ciutat i dels productors de la DOP Siurana.
L’organització va a anar a càrrec de l’Agència Reus Promoció, amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de Reus, el Consell Regulador DOP Siurana, la Cambra de Comerç, Indústrica i Navegació de Reus i el Gremi de Forners de Reus i Comarca.
A més de l’Associació Hotelera han estat guardonats, enguany:
Agència de Promoció de Ciutat
• Premi Turisme de Reus: Museu del Vermut
Unió de Botiguers de Reus
• Premi “U” a la Trajectòria Històrica: Patateria Laurie
• Premi “U” a la Trajectòria al Servei Cultural de la Ciutat: Bravium Teatre
Consell Regulador de la DOP Siurana
• Premi “Entenedor de l’Any” com a prescriptor de l’oli DOP Siurana: senyor Raimondas Kristaponis
• Distinció “Entenedor de l’Any” a la promoció de l’oli amb DOP Siurana: Caprabo
Cambra de Comerç de Reus
• Premi “Ser Botiguer”, 6ª edició: Cristalleria Marsal
Gremi de Forners de Reus i Comarques
• Distinció al Bar Bon Mar de Reus.
Per Xavier Roig, “els hotelers rebem aquest premi amb molta satisfacció, ja que posa en valor la feina ben feta i l’esforç constant que fa el sector per demostrar el bon nivell i l’excel·lència per la qual treballem tots plegats”. Pel president dels hotelers, “els nostres estàndards de qualitat tenen un bon nivell i així ho demostren les enquestes dels turistes que ens visiten, que indiquen un nivell de fidelització molt important, segons els estudis de l’Observatori del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya”.
Xavier Roig, reusenc de naixement, destaca les bones relacions entre les poblacions veïnes de Salou, Cambrils i La Pineda-Vila-seca amb Reus, ja que “ens nodrim els uns als altres d’experiències que ens fan més grans i més rics i això és quelcom que ens enforteix davant la competència d’altres destinacions turístiques”.
Roig es va mostrar dissabte molt agraït pel reconeixement i va felicitar la resta de premiats.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)