L’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre col·labora amb Càritas

L’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre ha signat un conveni de col·laboració amb Càritas Diocesana de Tarragona amb el principal objectiu de donar forma a les col·laboracions que ja es venien fent des de fa anys i establir noves vies de treball en benefici de les persones en situació de vulnerabilitat i de la societat.

Albert Savé, president de l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre, ha explicat que “cada any fèiem alguna acció de col·laboració puntual amb Càritas, però ara hem volgut assentar les bases d’una col·laboració estable que treballi per aconseguir uns objectius concrets i a llarg termini”. Així, Savé ha afegit que “pels hotels de la demarcació de Tarragona passen cada any uns 3 milions de persones, així doncs, som conscients que generem un impacte en la societat i que hi hem de col·laborar positivament. Per això, conjuntament amb Càritas, seguim treballant per evitar el malbaratament alimentari, fomentar el residu zero mitjançant la donació, la integració social i laboral, formació capacitadora…”

La signatura d’aquest acord ha comptat amb la presència de Salvador Grané, director de Càritas Diocesana de Tarragona, i el president dels hotelers, Albert Savé.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)