L’Associació Hotelera col·labora amb l’Ajuntament de Salou en una nova edició del programa Fem Ocupació per a Joves

Des de la regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Salou s’ha organitzat una nova edició del programa Fem Ocupació per a Joves, que consta de 2 mòduls, el primer que es va presentar la setmana passada d’auxiliar de comerç i atenció al públic, amb 10 alumnes, junt amb l’Associació de Comerciants; i aquest segon amb la col·laboració de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda (AAHH). En aquest segon, s’està duent a terme un curs d’Iniciació a les tasques bàsiques de restaurant i bar, que compta amb 10 alumnes inscrits.

En aquesta nova sessió de formació junt amb l’AAHH, hi han estat presents, a l’acte de presentació d’avui, l’alcalde de Salou, Pere Granados; el regidor d’Ocupació, David González; i el responsable de l’Àrea de Formació de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Jaume Orteu.

L’alcalde, ha volgut agrair la col·laboració de l’AAHH en la formació d’aquests joves, ja que és molt important oferir-los una oportunitat dins el món laboral. Granados, ha valorat molt positivament les sinergies entre el sector públic i el sector privat.

Pel regidor de l’àrea, David González, “és important transmetre uns valors tant a nivell personal com professional i obrir-los noves portes i noves metes”. González, ha afegit que “es tracta d’una formació que contempla tant la part formativa, com un contracte de treball on podran aplicar directament els coneixements adquirits segons les competències impartides pel propi sector”.

Per la seva part, Jaume Orteu, ha assenyalat que “és un plaer col·laborar amb l’Ajuntament de Salou en aquesta gran iniciativa i una mostra més de l’interès dels sectors i de la institució pública per treballar pel bé del poble, perquè la gent pugui trobar feina en un sector tan dinàmic com és l’hoteler”.

Recordar que ambdós programes estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat, d’acord amb el Programa “Fem Ocupació per a Joves”, regulat per l’Ordre EMO/256/2015, modificada per l’Ordre TSF/212/2016, de 29 de juliol, la Resolució TSF/2937/2017, de 14 de desembre, per la qual s’obre la convocatòria de l’any 2017 per a la concessió de subvencions destinades a la realització de les actuacions del Programa “Fem Ocupació per a Joves” i la Resolució TSF/2936/2017, d’1 de desembre per la qual s’obre la convocatòria anticipada per al 2018 per a la concessió de subvencions destinades a la realització de les actuacions del Programa “Fem Ocupació per a Joves”.

 

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)