L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre celebra una jornada tècnica sobre pràctiques ecològiques i arquitectòniques

El càmping Eco-camp de Vinyols i els Arcs acull demà dimecres, 9 d’octubre, una jornada professional organitzada per l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre. La trobada, que servirà per posar sobre la taula alguns dels principals temes que envolten el sector del càmping, comptarà amb la presència del Director General de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono; la Vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Camí Mendoza; la Directora del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Marta Farrero; el 1r Tinent d’Alcalde de Vinyols i els Arcs, Gabriel Pagès, i la Regidora de Turisme de la localitat, Teresa Garcia.

L’acte, que s’iniciarà a les 9.45 h, amb la recepció dels assistents, s’obrirà amb les paraules del president de l’Associació de Càmpings, Joan Antón, qui donarà pas a les ponències de la Jornada Tècnica, pròpiament dita. La primera conferència anirà a càrrec de l’Enginyeria Solcam. En ella es tractarà el compromís amb el medi ambient mitjançant les polítiques ecològiques que pot aplicar una empresa de càmping. Es tracta d’un dels principals temes que centren l’atenció del sector turístic en l’actualitat.

A les 10.45 h tindrà lloc la segona ponència de la mà de l’Escola d’Arquitectura La Salle. En aquest punt s’oferirà als assistents un manual de bones pràctiques arquitectòniques per als càmpings, basades en el paisatge, la practicitat i l’estètica de les instal·lacions. A les 12 h, després de les conferències i de la pausa prevista a les 11.30 h, tindrà lloc l’Assemblea General Ordinària de l’Associació de Càmpings. La clausura serà a les 13.45 h i estarà protagonitzada per les paraules que pronunciarà el Director General de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono.

A la tarda, a les 16 h, els assistents a la trobada tindran l’oportunitat de realitzar una visita i descobrir les instal·lacions de l’Eco-camp de Vinyols i els Arcs, un exemple de càmping ecològic que es pot trobar a la Costa Daurada.

Sobre l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre

L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Càmpings Tarragona, forma part de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT) i representa 57 càmpings presents a tot el territori de la província. Tarragona té una llarga i diversificada tradició campista a tota la zona; des dels càmpings de costa que s’estenen per tot el litoral tarragoní -Creixell, Torredembarra, Salou, Cambrils, Mont-roig, Terres de l’Ebre, etc.- fins als càmpings ubicats als entorns naturals de l’interior. www.campingstarragona.es/

Leave a comment

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)