L’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre facilita formació gratuïta als seus associats

L’Associació d’Apartaments Turístics (AAT) Costa Daurada i Terres de l’Ebre, amb el suport de GO ON TRAINING, empresa especialista en cursos temàtics exclusius pel desenvolupament professional i personal, treballen conjuntament aquest 2018 per oferir formacions directes enfocades a la millora dels resultats, dins del sector turístic.

Concretament, enguany GO ON TRAINING llança una nova aposta per facilitar l’accés a la capacitació. Es tracta d’OPENDEVELOPMENT, unes formacions de curta durada per estar al dia sobre temes clau al sector turístic. Són sessions gratuïtes i pel primer trimestre de l’any ja n’hi ha tres de programades. El primer curs, realitzat el 26 de gener, va ser el de Gestió del check in, check out, i va comptar amb 12 participants. Els pròxims cursos que es faran seran: PRL, un pas endavant, el 23 de febrer i Oficina al núvol amb Office 365, el 9 de març.

Així mateix, el proper 14 de febrer, a les instal·lacions de la Facultat de Turisme i Geografia de Vila-seca, es realitzarà un esmorzar formatiu sota el títol de “Realitat Virtual en el marketing turístic”.

Joan Calvet, president de l’AAT Costa Daurada i Terres de l’Ebre afirma que “el sector turístic avança ràpidament, sobretot en tecnologia, així cal aportar les eines i els coneixements necessaris als professionals, per tal que els negocis destaquin de manera positiva per damunt de la resta, i siguin, així, escollits pels potencials clients”.

Per aquest motiu, l’AAT Costa Daurada i Terres de l’Ebre confia en GO ON TRAINING com a empresa de formació i desenvolupament amb una experiència de més de 10 anys, que gestiona projectes en exclusivitat tant per a aquesta entitat com també per l’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR).

La FEHT i els Patronats de Turisme: treballant junts per la Costa Daurada

La FEHT, Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, aglutina el sector empresarial de l’allotjament i la restauració de la província de Tarragona. El seu objectiu principal és satisfer les necessitats dels professionals i les empreses d’aquests sectors, així com promoure l’àmplia i variada oferta d’allotjament existent en aquesta demarcació. Aquesta acció comercial s’executa en una sinergia exemplar entre el teixit empresarial i el sector públic, més concretament amb els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada i els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca, la qual cosa representa una col·laboració única a Catalunya.

Integra les següents organitzacions professionals: l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona; l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda; l’Associació d’Hotels de Tarragona; l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre; l’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada i l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre. PortAventura World també és soci de la FEHT com a empresa turística estratègica de la zona.

La FEHT està estretament lligada al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya (PCT) i a la Universitat Rovira i Virgili (URV). Aquesta federació exerceix de nexe entre els empresaris i la innovació i recerca per a la millora de la competitivitat i excel·lència del sector turístic a la província de Tarragona. www.feht-turisme.org

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)