L’Associació d’Agències de Viatges Receptives de la Costa Daurada s’incorpora com a nou membre de la CEAV

El Consell Directiu de la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV) ha aprovat la incorporació de l’Associació d’Agències de Viatges Receptives de la Costa Daurada com a membre de ple dret. D’aquesta manera, la CEAV ja suma 29 associacions empresarials de diferent àmbit territorial i sectorial, en què s’integren més de 7.000 agències de viatges de tot Espanya, tant majoristes com minoristes.

L’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada, que forma part de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la provincia de Tarragona, va ser constituïda el 1999 i actualment la componen la majoria d’agències de serveis especialitzats al sector DMC o receptiu a la Costa Daurada. 

L’Assocació contribueix activament amb les institucions de promoció locals i territorials a la promoció turística i a la internacionalització de la destinació Costa Daurada, i pren part en l’elaboració dels plans estratègics de promoció, així com en la formació i millora dels mitjans perquè en constitueixin una millora de la qualitat al servei al turisme.

Per José Luis Tunez, president de l’associació de la Costa Daurada, “la nostra incorporació a CEAV suposa un enfortiment de la defensa dels interessos de les agències de viatges i augmenta la nostra capacitat d’influència”.

Pel president de CEAV, Carlos Garrido, “sumar una altra associació és un orgull. Ja som 29 associacions, cosa que reforça el nostre objectiu de lluitar junts a favor del nostre sector”.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)