La VIII Jornada de l’Associació d’Apartaments Turístics abordarà els temes de més actualitat per al sector

Arriba una nova edició de la Jornada de Turisme organitzada per l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre (AAT). La casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig del Camp serà l’escenari que acollirà dijous, 17 d’octubre, aquesta trobada professional on es debatran alguns dels principals temes d’interès del sector apartamentístic reglat.

La VIII Jornada de Turisme de l’AAT, que s’iniciarà a les 9.30 h amb l’acreditació dels assistents i que s’estendrà fins a les 13 h, serà presentada per la Regidora de Turisme de Mont-roig del Camp, Yolanda Pérez, el President de l’AAT Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Joan Calvet, i el Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono. La benvinguda de la jornada donarà pas a les ponències. La primera d’aquestes serà la que pronunciarà Bono a les 10.15 h, qui presentarà els principals eixos del Pla Estratègic de Turisme (2018-2022), el qual defineix les bases per gestionar l’activitat turística al territori català els pròxims quatre anys.

Tot seguit, a les 10.30 h, la Directora d’Attis Correduría de Seguros,Elisabeth Rodríguez de Fallois, explicarà un tema d’especial interès per als gestors i propietaris d’Habitatges d’Ús Turístic (HUT), com són les assegurances específiques pel sector que cobreixen els danys als apartaments i robatoris a clients dins dels apartaments.

Després de la pausa, que tindrà lloc a les 10.45 h, es reprendrà la jornada a les 11.15 h amb una conferència sobre el turisme experiencial i la seva comercialització de la mà del Consultor Go On Training i Sales Manager de Touristcheck, Fernando M. Matrichuk. Tot seguit, els Habitatges d’Ús Turístic tornen a recuperar el protagonisme amb una ponència que tractarà els acords comunitaris de prohibició d’activitat turística en habitatges, l’augment de quotes per ús intensiu d’elements o serveis comuns, així com les seves possibles vies d’actuació. En aquest punt intervindrà Ibana Pacheco, membre de la Junta Directiva de l’AAT, Quim Cristià, Vicepresident de l’AAT i Òscar Busquets de l’Institut Qualitas, Advocat i Assessor Jurídic de l’AAT.

A les 13 h, el President de l’AAT, Joan Calvet, i la Regidora de Turisme de Mont-roig del Camp, Yolanda Pérez, seran els encarregats de clausurar aquesta edició. La VIII Jornada de Turisme AAT compta amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a més de diverses entitats i empreses.

Leave a comment

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)