La veu única d’Alba Carmona farà encara més màgic el vespre al Parc Samà

Després de l’èxit de l’espectacular concert ofert pel Papa Orbe i el seu grup ‘Los Científicos del Sabor’ a mitjans de juny -amb motiu de la VI Festa dels Indians i el Modernisme-, el Parc Samà de Cambrils torna a acollir el dissabte 20 de juliol una nova cita imprescindible a l’agenda cultural de la Costa Daurada: en aquesta ocasió arriba al Jardí Històric, en un recital programat a les 21 hores, el duet format per Alba Carmona i el guitarrista Jesús Guerrero.

La veu poderosa i apassionada d’Alba Carmona i el virtuosisme de Jesús Guerrero s’uneixen en una nova cita del cicle ‘El Jardí Sonor’, que a la seva cinquena edició recorre vuit espais únics del nostre territori. El duo és capaç d’explorar com a molt pocs les profunditats del flamenc i la copla. A la qualitat musical i emocional de l’actuació s’hi afegeix l’experiència de gaudir del vespre al Parc Samà per crear una vivència sensorial inoblidable.

Consolidada com a un dels noms amb més pes de la música d’arrel, Alba Carmona s’ha mogut durant anys entre els sons de les diferents músiques populars i la música moderna. Ha trepitjat una infinitat d’escenaris de tot el món i ha gravat discos amb artistes amb qui no ha parat d’aprendre i compartir com Perico Sambeat, Carlos Saura, Chano Domínguez, Las Migas, Mauricio Sotelo o Miguel Poveda, entre d’altres.

Aquest segon concert al Parc Samà es fa gràcies a la col·laboració de la Federació d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT). Tant la presidenta, Berta Cabré, com Francisco Javier Castillo, CEO de l’empresa que gestiona el parc, han destacat la rellevància d’aquest tipus d’esdeveniments per continuar creixent en línia amb les tendències del turisme experiencial.

“El Parc Samà ens fa únics i fidelitza molt els nostres visitants, fins i tot fora de temporada, que és l’objectiu que perseguim… Aquest tipus de concerts de gran qualitat en espais emblemàtics ens ajuden a seguir enriquint la nostra oferta”, subratlla Berta Cabré. “Sempre ens agrada repetir que aquest és un jardí amb memòria… Només hi ha un Parc Samà, ple de singularitat, i és a Cambrils, per la qual cosa és meravellós poder-lo gaudir amb esdeveniments d’aquest tipus”, sintetitza Castillo.

L’aforament és limitat, per la qual cosa és molt important la compra d’entrades amb antelació suficient. Es poden adquirir a un preu de 12 euros (10 entre 7 i 16 anys) a l’enllaç: Entrades Alba Carmona

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)