La Ruta del Paisatge dels Genis engega el cicle ‘Petits Grans Genis’, d’activitats de tardor en família

La Ruta del Paisatge dels Genis celebra aquesta tardor el cicle “Petits Grans Genis” que consisteix en activitats especials en família que tindran lloc els mesos d’octubre i novembre als municipis de Costa Daurada i Terres de l’Ebre que formen part de la Ruta: Reus, Mont-roig Miami, el Vendrell i Horta de Sant Joan.

El cicle d’activitats de tardor per a famílies de la Ruta del Paisatge dels Genis seguirà el diumenge 30 d’octubre amb la segona activitat ‘Experimentem al taller mironià’, que tindrà lloc a Mont-roig Miami.

Ja el mes de novembre hi haurà dues activitats més. La tercera cita del cicle té per títol ‘Visitem el Museu Pau Casals de la mà de la Maria, la minyona de la casa’ i tindrà lloc al Vendrell el diumenge 13 de novembre. I “Petits Grans Genis” es tancarà a Reus, el dissabte 19 de novembre amb l’activitat ‘Observem, escoltem i toquem en família’ al Gaudí Centre.

Les places per a totes les activitats són limitades, i les inscripcions es faran per ordre d’arribada.

La primera cita es va dur a terme aquest dissabte 15 d’octubre amb l’activitat “Descobrim petits Picassos”, un concurs de dibuix per a nens i nenes que va tenir lloc a Horta de Sant Joan.

L’activitat es va celebrar al centre històric d’Horta de Sant Joan, de les 11 fins a les 13 hores, als espais i paisatges que van inspirar l’obra cubista de Pablo Picasso. El punt d’inici va ser el Centre Picasso i va acabar a l’Ajuntament.

http://www.elpaisatgedelsgenis.cat

http://info@elpaisatgedelsgenis.cat

http://www.facebook.com/ElPaisatgedelsGenis

http://@paisatgegenis

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)