La FEHT organitza una nova edició de la Jornada ‘Treballa al Turisme’

Un any més, i després de la cancel·lació de l’edició 2021 a causa de la pandèmia, la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) -l’entitat que representa el 90% de les places d’allotjament de la demarcació-, organitza una nova edició de la Jornada “Treballa al Turisme”. Així, aquest any 2022 es durà a terme la quarta edició d’aquesta jornada que serveix com a punt de trobada d’empreses turístiques que cerquen professionals per a la temporada estival i té com a finalitat apropar el sector turístic als professionals que estan en situació de cerca de feina.

Les Jornades “Treballa al Turisme” són una iniciativa organitzada per la FEHT que permet a les persones interessades a treballar al sector turístic conèixer a diverses empreses de la província en un mateix espai i al mateix temps.

Aquest any com a novetat, es presenta en paral·lel la Jornada de “Treballa al Turisme” a les Terres de l’Ebre. Berta Cabré, presidenta de la FEHT recordava que “el març de 2020 ja estava previst iniciar la jornada a les Terres de l’Ebre, però la vam haver de cancel·lar a correcuita per la irrupció de la pandèmia. Així doncs, ens fa especial il·lusió poder engegar aquest projecte també a les Terres de l’Ebre, hem comprovat que té molt bona acceptació i participació, tant per a les persones que cerquen feina, com per les empreses que necessiten professionals”. Cabré ha manifestat que “en les darreres jornades que vam organitzar van passar més de 650 persones, tot un èxit que ens demostra l’interès que desperta el sector turístic per a treballar-hi”.

En la IV Jornada Treballa al Turisme de la Costa Daurada estaran presents al voltant de 40 empreses del sector hoteler, càmpings, apartaments i agències de viatges, amb presència per tot el territori –Salou, Cambrils, Vila-seca, Tarragona, Reus, Calafell, Coma-ruga, Altafulla, Prades, Montblanc…- a més de PortAventura World, l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i l’Escola de Turisme del Baix Penedès. Mentre que a les I Jornades Treball al Turisme de les Terres de l’Ebre hi participaran al voltant de 20 empreses turístiques.

Les jornades “Treballa al Turisme” s’estructuraran de la següent forma:

La IV edició de la Jornada Treballa al Turisme a la Costa Daurada, s’ha programat el dijous dia 10 de març, a firaReus. Una setmana després, el dia 17 de març, se celebrarà la I jornada Treballa al Turisme a les Terres de l’Ebre. Aquesta estarà ubicada al Museu de Tortosa (Rambla Felip Pedrell, 3 de Tortosa).

Ambdues jornades estaran obertes de les 9 del matí fins a les 14 del migdia i oferirà als aspirants l’opció de conèixer les empreses, lliurar els seus currículums, entrevistar-se amb els caps de Recursos Humans, i també la possibilitat de poder trobar feina en un sector dinàmic, innovador i en constant canvi i creixement.

Aquestes jornades estan destinades, tant a estudiants relacionats amb el món del turisme, com a persones amb qualsevol mena de perfil professional que estiguin interessades a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments, com ara: manteniment tècnic, jardineria, animació, recepció, cuina, sala, pisos, seguretat, cambrers, socorrisme, etc. 

Per participar a les jornades “Treballa al Turisme”, els interessats s’han d’inscriure prèviament en aquestes pàgines:

 IV JORNADES TREBALLA AL TURISME A LA COSTA DAURADA

I JORNADES TREBALLA AL TURISME A LES TERRES DE L’EBRE

Col·labora:

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)