La FEHT organitza la ‘I Jornada Treballa al Turisme’

Aviat s’iniciarà una nova temporada turística i, per això, el sector de l’allotjament -hotels, càmpings i apartaments- i la restauració de la Costa Daurada ha decidit organitzar properament la I Jornada “Treballa al Turisme”. Es tracta d’una iniciativa innovadora que permetrà a totes les persones que volen treballar al sector turístic, conèixer diverses empreses turístiques de la província en un sol matí.

Així, el pròxim 22 de febrer, de 9 h a 15 h, més de 20 empreses del món dels hotels, càmpings, i apartaments -des d’empreses familiars a grans corporacions- amb presència a arreu del territori, com Salou, Cambrils, Vila-seca, Tarragona, Muntanyes de Prades, Terres de l’Ebre… i sota el paraigua de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), es presentaran en una jornada pionera per tal de captar candidats i candidates que es vulguin dedicar al món de l’hostaleria i el turisme.

La trobada s’ha programat al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Vila-seca, centre neuràlgic del coneixement turístic (c. Joanot Martorell, 15), i oferirà als aspirants a trobar feina la possibilitat de conèixer aquestes empreses, lliurar els seus currículums i entrevistar-se directament amb els responsables de Recursos Humans de les empreses d’una forma personalitzada. Els interessats podran escollir les empreses que volen conèixer i a quines volen lliurar el currículum.

La jornada que organitza la FEHT és oberta tant a estudiants relacionats amb el món del turisme, com a persones amb tot tipus de perfil professional que estiguin interessades a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments d’allotjament, com poden ser: manteniment tècnic, jardineria, animació, recepció, cuina, sala, pisos, seguretat, cambrers, socorrisme, etc.

Per participar en la I Jornada “Treballa al Turisme”, els interessats es poden inscriure prèviament a través del web www.feht-turisme.org/treballa-al-turisme. En aquest mateix web, properament, els candidats podran consultar quines són les empreses participants.

Segons Eduard Farriol, president de la FEHT “el capital humà és clau per al bon funcionament del sector turístic i volem facilitar-los el contacte directe amb les empreses, per això hem cregut oportú crear aquesta jornada que esperem que sigui una bona oportunitat perquè els interessats coneguin diverses empreses turístiques en un sol matí i es puguin entrevistar directament amb els responsables de Recursos Humans”. A més, ha afegit que “desitgem que aquesta iniciativa tingui èxit i sigui profitosa, tant per als ciutadans que volen treballar al sector turístic, com per a les empreses que requereixen recursos humans, i la puguem repetir cada any”.

La FEHT i els Patronats de Turisme: treballant junts per la Costa Daurada

La FEHT, Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, aglutina el sector empresarial de l’allotjament i la restauració de la província de Tarragona. El seu objectiu principal és satisfer les necessitats dels professionals i les empreses d’aquests sectors, així com promoure l’àmplia i variada oferta d’allotjament existent en aquesta demarcació. Aquesta acció comercial s’executa en una sinergia exemplar entre el teixit empresarial i el sector públic, més concretament amb els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada i els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca, la qual cosa representa una col·laboració única a Catalunya.

Integra les següents organitzacions professionals: l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona; l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda; l’Associació d’Hotels de Tarragona; l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre; l’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada i l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre. PortAventura World també és soci de la FEHT com a empresa turística estratègica de la zona.

La FEHT està estretament lligada al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya (PCT) i a la Universitat Rovira i Virgili (URV). Aquesta federació exerceix de nexe entre els empresaris i la innovació i recerca per a la millora de la competitivitat i excel·lència del sector turístic a la província de Tarragona. www.feht-turisme.org

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)