La FEHT lamenta profundament la pèrdua de Josep Graset

La FEHT lamenta profundament la pèrdua de Josep Graset Forasté, amic, company i president durant els anys 2010-2013 de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona; alhora que president de l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada, durant 17 anys.
La seva mort es va produir a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, als 70 anys, la matinada del dia 21 de febrer.
Josep Graset (Vila-seca, 1947), fou un dels empresaris turístics pioners a la província i dedicà grans esforços a la promoció i desenvolupament del sector turístic. Era una persona de consens i de les primeres que va creure en la Costa Daurada com una destinació amb molt de potencial al Mediterrani. Sense la seva feina incansable, avui en dia, el turisme no seria un dels motors socioeconòmics de la nostra societat. Per tant, tots tenim molt a agrair-li.
Polític i empresari
Josep Graset va ser regidor a l’Ajuntament de Vila-seca entre 1999 i 2007. Va presidir el Patronat de Turisme a les dues legislatures en les què va ser al govern. A més, va presidir l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada durant 17 anys, càrrec que va deixar al 2015. L’any 2012, va rebre de mans d’Artur Mas la Medalla del Turisme de Catalunya, per la seva dedicació i trajectòria dins del sector.

Era una persona molt activa dins de la societat vilasecana i fou un dels impulsors de La Tramoia, grup de teatre que va fundar als 60, va dirigir i va recuperar a la dècada dels 90.

Lamentem molt la seva pèrdua i acompanyem en el sentiment tots els seus familiars i amics.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)