La FEHT i firaReus Events presenten Turismarket, el primer saló per als professionals del turisme i l’hostaleria de la demarcació de Tarragona

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) -l’entitat que representa el 90% de les places d’allotjament de la demarcació- posa en marxa la primera edició de Turismarket. Es tracta del primer saló per als professionals de l’hostaleria i el turisme de la província de Tarragona organitzat íntegrament des del territori. Així, Turismarket se celebrarà el 19 i 20 de febrer a firaReus Events i presentarà l’oferta més completa del sector de l’hostaleria i turisme, posant a l’abast dels professionals tot el necessari perquè puguin fer front als seus projectes empresarials i als nous reptes d’aquest sector en transformació contínua.

Turismarket comptarà amb més de 60 expositors i el saló estarà organitzat en diferents àrees temàtiques repartides amb més 4.000 m2 d’exposició, estands i demostracions de producte. Totes les persones interessades en el sector de l’hostaleria i el turisme podran descobrir l’oferta d’empreses dels sectors de l’alimentació, disseny i interiorisme, equipament tècnic, serveis i TIC. A més dels estands amb exposició, també es durà a terme Turismarket TALKS & COOK que comptarà amb presentacions, conferències, tallers, degustacions especials, showcooking…

Berta Cabré, presidenta de la FEHT, ha explicat que l’objectiu d’organitzar Turismarket és el de “continuar prestigiant el nostre sector, posicionant-lo com el líder de la demarcació amb esdeveniments professionals de primer nivell que ofereixen solucions als empresaris i treballadors de l’hostaleria i el turisme per tal de facilitar-los contactes i que puguin conèixer de primera mà les novetats de les principals empreses proveïdores”. En el marc d’aquest saló, les classes dels diferents graus de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili es desplaçaran fins a la firaReus, Cabré ha explicat que “volem donar l’oportunitat a totes i tots els alumnes que, en un futur, volen treballar al turisme que visitin i coneguin empreses del sector, que vegin l’ambient que s’hi respira. Creiem que serà una bona experiència per a tothom. Vull agrair la predisposició i col·laboració de la URV”.

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de Reus i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha explicat que “tant pel format de fira professional, com per la seva vinculació amb dos sectors estratègics (turisme i alimentari), i per la implicació de la Universitat en el programa d’activitats, creiem que té tot el sentit que la fira Turismarket es faci a firaReus Events”. 

Es calcula que per aquesta primera edició hi passaran més de 1.000 persones. La visita al saló es gratuïta, tothom qui ho desitgi pot aconseguir la seva entrada al web www.turismarket.com.

Sisena edició de Treballa al Turisme

Cal destacar que el dimarts 20 de febrer, al mateix recinte de firaReus Events i coincidint amb Turismarket, també es durà a terme la sisena edició de la jornada Treballa al Turisme. Aquest esdeveniment únic al sector turístic de Catalunya impulsat per la FEHT i per totes les associacions que en formen part, permet a les persones interessades a treballar al sector turístic, conèixer una quarantena d’empreses de la província en un mateix espai i al mateix temps. En la jornada Treballa al Turisme de 2023 van ser més de 1.500 les persones assistents interessades a treballar al sector turístic.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)